2777
2789

سلام خوبید؟

میگم بنداره در حالت استراحت منقبضه؟ یا درحال استراحت بازه و باعث عبور غذا میشه؟

۲ تا دبیر زیست ۲ چیز متفاوت گفتن کدوم درسته؟

زیست دهم

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبید؟میگم بنداره در حالت استراحت منقبضه؟ یا درحال استراحت بازه و باعث عبور غذا میشه؟۲ تا دبیر ...

کاردیا در حال استراحت بازه 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

سلام خوبید؟میگم بنداره در حالت استراحت منقبضه؟ یا درحال استراحت بازه و باعث عبور غذا میشه؟۲ تا دبیر ...

در حالت انقباض بسته ست.

در حال استراحت بازه.

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

پس از عبور غذا منقبض و بسته میشود 

من دهمم میشه درباره خوندن زیست راهنمایی کنی؟درصدای قلم چیم خیلی کم میشه هر چقدر میخونم

روش درس خوندت اشتباهه به احتمال زیاد 

سوال دیگه ای داری بپرس 

سوال دیگه ای داری بپرس

نه دستتون درد نکنه 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

روش درس خوندت اشتباهه به احتمال زیاد

نمیدونم. کتاب و نکته های معلمو میخونم و بعد تستای خیلی سبزو میزنم.ولی تستای قلمچی جورین که انگار هیچی نخوندم

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

نمیدونم. کتاب و نکته های معلمو میخونم و بعد تستای خیلی سبزو میزنم.ولی تستای قلمچی جورین که انگار هیچ ...

مدرست دولتیه ؟ 

سلام بنداره ها حالت استراحت منقبضن وقتی درحال فعالیتن بازمیشن

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛

خواهش میکنم درصدات چطور تو آزمونا

بدددد 😂😑

نمیدونم. کتاب و نکته های معلمو میخونم و بعد تستای خیلی سبزو میزنم.ولی تستای قلمچی جورین که انگار هیچ ...

مطمئنی زیستو حفظ نمیکنی اگر حفظ میکنی که از بنا اشتباهه