2777
2789
عنوان

کیابچه ۴ساله دارن کمکم کنید

524 بازدید | 44 پست

سلام 

پسرمن‌ دقیق‌ ۴سالو۱ماهشه

ازروصحفه‌ کیبردگوشی اسم همسرو داداششو وخودشو ومنو میزنه‌

وامروز‌ اسم‌ داییشو‌ روشمارش‌ خودش‌ ذخیره‌ کرداین‌ اسمومن‌ بهش‌ یادندادم‌ فقط‌ توگوشی‌ دیده‌ بود

ووقتی۲ونیم‌ سالش‌ بودشعریه‌ توپ‌ دارموکامل‌ حفظ‌ بود

واسه‌ شمام‌ همینطورین؟؟؟

نمیخام‌ ذهن‌ وهوشش‌ هدربره‌ لطفاراهنمییم‌ کنین‌ چ‌ کلاسایی‌ ببرمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه عزیزم 

یه مقاله خوندم درمورد نوابغ که نویسنده اش صاحب یک کلینیک تخصصی برای نوابغ بود

گفته بود اگر لازمه بیاید به مرکز ما و از ما بپرسید که بچتون نابغه هست یا نه باید بگم نیست! چون یه نابغه یه رفتاری از خودش نشون میده که همرو متوجه خودش میکته و لازم نیست واسه مطمئن شدنش به مراکز تربیت نوابغ مراجعه کنید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بله عادیه. دختر من هم دقیقا ۴سال و یک ماهه ست. تمام این کار هارو انجام میده و تو قسمت نوت گوشی میره یادداشت میزاره

نرم افزار زبان تو گوشی دارم. میشینه خودش گوش میده و کلی زبان یاد گرفته. هر ترانه و آهنگی ک بشنوه میتونه ب تنهایی بخونه و واسه خودش کلیپ بسازه و خیلی کارای دیگه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده

بله

داداشم ۴ سالو نیمشه و خیلی مخه

ولی فعلا کاری بهش نداریم و میگیم بازی کنه ،ولی فعلا داریم بهش هم زبان انگلیسی و هم ریاضی و اعداد و اشکالو اینارو یادش میدیم و تقریبی یاد گرفته که اسم هر کسی چه شکلیه

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
پسرم سه سال و نیمه هست تاحالا گوشی دستش ندادم حتی بلد نیست گوشی بازی کنه‌

منم‌ تازه‌ پارسال‌ گوشی‌ گرفتم‌ ولی‌ خیلی‌ هوشش‌ زیاده‌ نمیخام‌ هدربره