2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجور همسایه ای

همسایه بالایی سع تا بچه داشت عصر ب عصر من بچه هامو میخابوندم یهو میومدن تو راه پلهذجیغ و داد 

آشغالاشون چند تا پلاستیک بود همشو میذاشتن تو حیاط بوی گند میداد 

عصرا بچه هاش صدای باند زیاد میکردن سر درد میگرفتیم 

گلممممم تو خونه  برای اسایش  ت  فروختی 

اگر همسایت  خونه از خودش  بود  که نمیشه  باش سازگاری داشته  باشی 

اگر هم  مستاجر داشت  باید هما  هنگی  می کرده 

گلمممم فروختن  خونه و ماشین که یهویی نمیشه 

مدتها و سالها برای این  تصمیم فکر کرده بودید 

در نهایت  هر چه زودتر حتما  به اسانی یه خونه بهتر بخرید 

شاید قسمت بود بیام این تاپیک و از حالم بهت بگم ...

منم همیشه غر میزدم و غصه میخوردم ملاکامونو چرا فروختیم ماشین خارجی رو چرا فروختیم گرون شد نتونستیم بخریم هی غر هی غر 

یه مشکل سندی پیش اومد  شکایت و شکایت کشی شد ۶ ماهه نزدیک بود همین خونه ای که توشم هم از دست بدم ...دیگه غلط بکنم ناشکری بکنم خدایا همینم ازمون نگیر ..بیشتر نمیخوام ...نزدیک بود خونمو ببرن و بیوفتم به مستاجری 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
شاید قسمت بود بیام این تاپیک و از حالم بهت بگم ... منم همیشه غر میزدم و غصه میخوردم ملاکامونو چرا ف ...

بعد

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
گلممممم تو خونه  برای اسایش  ت  فروختی  اگر همسایت  خونه از خودش  بود ...

عزیزم خونه مال خودش بود اونم نمیشد بره بعد تذکر میدادیم میگفت باشه باشه بعد کار خودشو میکرد مثلن کل حیاط تیکه ب تیکه روغن ریخته بود کف زمین عید ما شستیم باز دیدیم همونطوره

منم مثل شما ناشکری میکردم دیدم خدا داره ازم میگیره 

آره بخدا 

همون وقتی ام که ناشکری میکردم بازم وضعم خوب بود و دستم به دهنم میرسید ...

دیگه توبه کردم نذر کردم ...از این به بعد گوشه گوشه ی خونمو با گلاب میشورم و شکر میگم ...نزدیک بود بیوفتم تو فشار 

شاید قسمت بود بیام این تاپیک و از حالم بهت بگم ... منم همیشه غر میزدم و غصه میخوردم ملاکامونو چرا ف ...

ای وای الان درست شد دیگه؟؟منم باید ناشکری نکنم امید بخدا گفتم خدایا اگه قسمته ماشینو بفروشیم اخه این ماشین خیلی سرش ب خطره میدونی ی ضربه بخوره چند صد میلیون کم میشه

ای وای الان درست شد دیگه؟؟منم باید ناشکری نکنم امید بخدا گفتم خدایا اگه قسمته ماشینو بفروشیم اخه این ...

آره خدا بخواد حل میشه ..نمیدونی چقدر شُک بهم میداد کارای شکایت و دادگاه هم که  هی کِش داره بدنم بی حس میشد از اضطراب