2777
2789

بچه ها من کارمندم اما دچار روزمرگی شدم احساس میکنم هیچ هدفی ندارم هرروز صبح پاشو برو سرکار بیا ناهار بخور چند ساعت بخواب دوباره ناهار فردارو درست کن شب شد شام بخور بخواب دوباره همین پروسه تکراری.. حتی حوصله بازی با دخترم و ندارم .. دوست دارم یه هدف هیجان انگیز داشته باشم و بخاطرش بجنگم مثل قبل متاهلی و زمان دانشگاه که اکثرا شاگرد اول میشدم و بخاطرش تا نصف شب درس میخوندم .. الان خیلی بی حوصله و کسلم .. کسی هست پیشنهادی داشته باشه؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کارمند بخش خصوصی باشی که باید زحمت بکشی

روزمرگی داره ولی نه به شدت بخش دولتی

کدومشونی؟ خصوصی یا دولتی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا تو که کارمندی احساس بیهودگی کنی منم که بیکارم بکنم 

البته منظورم احساس بیهودگی بودا 

پس فرق ما چیهههه  

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ادامه تحصیل بده مدرکتو ارتقا بده اینطوری از روزمرگی خارج میشی و ی هدفی داری

بیشتر وقتت با خانوادت بگذرون و سعی کن  اخر هفته یا ی شب در ماه برین بیرون شامو

باشگاه ثبت نام کن این یکیو ب شدت پیشنهاد میدم بهت

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

خوب مسافرت پول میخواد یه آپارتمان گرفتیم و ماشین و عروسی همه چی پای خودمون بود.. الان کلا قسط میدیم پس مسافرت تعطیل .. کارمند دولتی ام .. اما کارم خیلی سنگینه بچه ها از خصوصی هم سنگین تر چون خصوصی هم کار کردم خیلی بهتر بود.. ما جنوب زندگی می‌کنیم آنقدر گرمه نمیشه بیرون و پارک و ایتا رفت زیاد .. شوهرم هم دوشیفته سرکاره البته کار خودشه اما هنوز به آنچنان درآمدی نرسیده که بگین خوب دوشیفته حتما درآمدش زیاده و شمارو بفرسته مسافرت .. رشته ام کامپیوتر بود که کلا فراموشم شده ولی میگین فرانسه منم دوست دارم انگلیسی بخونم بعد میگم خوب که چییی میگم برم خیاطی یاد بگیرم میگم که چییی آخرش 

ادامه تحصیل بده مدرکتو ارتقا بده اینطوری از روزمرگی خارج میشی و ی هدفی داری بیشتر وقتت با خانوادت ب ...

زلفون جون اینجا هوا خیلی گرمه منم مال جای سردسیر حوصله لباس پوشیدن ندارم .. میدونین در اصل اینه که من دوست خوب و پایه اینجا پیدا نکردم .. خیلی شاد و زنده بودم اما اینجا همه افسرده آن البته همکارام .. بیرونم نمیتونم با کسی دوست بشم

اگر کارمند بخش خصوصی باشی که باید زحمت بکشی روزمرگی داره ولی نه به شدت بخش دولتی کدومشونی؟ خصوصی ی ...

دولتی ام اما خیلی سرم شلوغه معذرت میخوام تا ساعت ۳ اندازه ... کار میکنیم

خوب مسافرت پول میخواد یه آپارتمان گرفتیم و ماشین و عروسی همه چی پای خودمون بود.. الان کلا قسط میدیم ...

میشه بگین چه کاری چجوری استخدام شدین؟

اخه رشته ی منم کامپیوتر هست

لطفا لایک نکنید.
دولتی ام اما خیلی سرم شلوغه معذرت میخوام تا ساعت ۳ اندازه ... کار میکنیم

خب تو از شانست افتادی جایی که کار باید بکنی 😁 اینم همه روزها نیست مطمئنا، ولی شاید بیشتر از بقیه هست کارت، چون دیگه هممون دیدیم طرز کار کردن کارمندای دولتی رو ....

منم منظورم فقط کار نبود، روزمرگی بود

چون تو بخش خصوصی باید تلاش کنی یاد بگیری و ارتقا پیدا کنی یا سر حقوقت بتونی قدرت چانه زنی داشته باشی

واسه همین روزمرگی زیاد ندارد مگر اینکه خیلی جای کار کردنت سفت باشد یا شخصیت طرف اینطوری باشه که نخواد یاد بگیره و ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خوب مسافرت پول میخواد یه آپارتمان گرفتیم و ماشین و عروسی همه چی پای خودمون بود.. الان کلا قسط میدیم ...

برو باشگاه شاید اونجا دوستای پایه پیدا کردی

یا ببین به کدوم هنر علاقه داری یه دور امتحانش کن شاید خوشت اومد و ادامه دادی مثل گلدوزی برزیلی یا خیاطی و...