2777
2789
عنوان

کارمندم اما احساس بیهودگی میکنم انگار هیچ هدفی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همسرت برو پیکنیک کوهنوردی شبا یک چیزی درست کن برید پارک  بعد اداره برید جای سر سبزی جوجه ...

خوب میگم جای گرمسیری هستیم کوه نداره که .. بابا ما خوزستانیم باید بپرم تو ماشین الفرار به سمت خونه 😭😭

يه كم خرج كن به خودت برس خريد برو واسه خودت لباس مباس لوازم ارايش اينا بخر ارايشگاه هم خوبه ميري خ ...

باورت میشه چقدر لباس نپوشیده دارم ؟ برای چی بخرم ؟ نه مهمون میاد نه مهمونی میریم .. دوستای همسرم که اهل این شهرن همسرم دوست نداره باهاشون رفت و آمد کنیم چون همش حس میکنه فضولن و حسود .. خودمم میگم همکارهای متاهل نمیشه وارد رابطه شد منظورم خانمهای متاهل و همکارهای مجردم هم افسرده تر از من جایی نمیرن .‌. برن هم خونه فک و فامیل خودشون بیچاره دخترم خیلی پرانرژی اما دریغ از یه دوست 

باورت میشه چقدر لباس نپوشیده دارم ؟ برای چی بخرم ؟ نه مهمون میاد نه مهمونی میریم .. دوستای همسرم که ...

با همكارات حالا مجرد متاهل فرقي نداره بعد اداره بريد بيرون خريد يا بستني چيزي بخوريد

با همكارات حالا مجرد متاهل فرقي نداره بعد اداره بريد بيرون خريد يا بستني چيزي بخوريد

همشون سریع فرار میکنن خونه.. انگار خونه همه پر از مشکلات و.. نمیدونم والا اصلا یجوری آن اینا..