2777
2789

نمیدونم چقدر حضور مرد ها اینجا کار درستیه یا نه، البته 

ازدواج نکردم و مجردم ولی وقتی اینجا میام و تاپیک های مختلف از مشکلات زن و شوهری رو میبینم واقعا بهم درس های آموزنده میده. 

اینکه یک نفری آنقدر از دست شوهرش ناراحت بشه که حس پوچی بهش دست بده و کارای شوهرشو توضیح میده که اینجوریه 

و من درون خودم می‌نگرم ایا منم چنین اخلاق هایی دارم پس باید اصلاحشون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر همین موافق حضور مرداهستم چون هیچ جا بهشون اموزش ندادن ک اخلاق زن و مرد متفاوته و زنا رو چی حسساسن حالا یه عده میان گارد میگیرن واس مردا انگار قتل کردن اینجا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منم بخاطر همین موافق حضور مرداهستم چون هیچ جا بهشون اموزش ندادن ک اخلاق زن و مرد متفاوته و زنا رو چی ...

موافقم با این حرفت 

اگه اموزش باشه این مشکلاتم نیست 

بهتر از این مطالب تو مقالات سایت های روانشناسی و شما.ره خانواده هست، حتی سوالات مراجعین. پس بهترین تصمیم برای خودتون اینه از سایت زنونه خارج بشین. مثل این هست که خودتونو انداخته باشین وسط ظرف عسل ... اینجا امکان انحراف اخلاقی برای یه آقا زیاده... 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

بهتر از این مطالب تو مقالات سایت های روانشناسی و شما.ره خانواده هست، حتی سوالات مراجعین. پس بهترین ت ...

والا من از دو سال پیش نی نی سایت رو چک میکنم و بعضی وقتا تاپیک هاشو میبینم 

والا منظورتو از انحراف اخلاقی درک نمیکنم 

اینجا والا یه سریع اطلاعات درباره مادر شدن و بارداری داره 

اینکه بگیم بی پرده حرف میزنن و من ندیدم و بخوام با این حرفا به انحراف کشیده بشم /: 

ولی نظرت قابل احترامه