2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجا همینه متاسفانه یعده کاربرا اعصاب ندارن درک هم ندارن قضاوت پیش پیش میکنن بخودشون اجازه میدن گزارش بزنن توهین کنن تحقیر کنن تهمت بزنن واقعا زشته کاریعدشون 

بنده خدایی ک تایپیک زده مشکلشو حل کنه بفکر اون نیستن که اومده مشکلشو حل کنه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
درمورد چی بود

اینکه من و همسرم الان. دو ماهه رابطه مون از هر لحاظ خوبه اما اینکه دو سه تا از فامیلای همسرم در جریان اختلافات گذشته ما بودن آزارم میده

♡امام زمانم♡آرزوست...
داشتم یکی یکی میخوندم خیلی نامردن😪😪😪😪

ولش کن .ببین همیشه قبل تایپیک زدن متنتو کامل تایپ کن اینجا به رگبار نبندنت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ببین اینجا همینه متاسفانه یعده کاربرا اعصاب ندارن درک هم ندارن قضاوت پیش پیش میکنن بخودشون اجازه مید ...

بخدا دهن روزه دلم بدجور شکست 

من ناراحت بودم و اون همه هم تایپ کرده بودم

و داشتم نظراتو میخوندم 

خیلی خیلی نامردن

♡امام زمانم♡آرزوست...
اینکه من و همسرم الان. دو ماهه رابطه مون از هر لحاظ خوبه اما اینکه دو سه تا از فامیلای همسرم در جریا ...

وا کجاش مشکل داشت

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
ولش کن .ببین همیشه قبل تایپیک زدن متنتو کامل تایپ کن اینجا به رگبار نبندنت

چشم عزیزم ....

زدن تو ذوقم خخ

فک کنم تا مدتی مشکل مو نگم اینجا خخ

♡امام زمانم♡آرزوست...