2777
2789
عنوان

ارزش بارها خوندن و اندیشیدن و داره

283 بازدید | 16 پست

“یک مربی سیرک با استفاده از حیله ی بسیار ساده ای موفق به کنترل و نگاه داری از یک فیل در بند کشیده می شود. وقتی حیوان هنوز کوچک می باشد، یکی از پاهایش را به تنه ی درخت بسیار محکمی می بندد. هرچه که حیوان مزبور برای آزادی خود تلاش کند، موفق نخواهد شد.

پس از مدت زمان کوتاهی، او کم کم با این ایده خو می گیرد که آن تنه ی درخت از او قویتر است. هنگامی که فیل دیگر بالغ شده و دارای نیرویی غیر قابل تصور و فوق العاده می باشد، فقط کافی است طنابی را به یکی از پاهای فیل بسته و او را در یک بیشه زار رها کنند.

چرا که او حتی سعی در آزاد کردن خودش هم نخواهد کرد. برای آنکه دفعات بسیاری را به خاطر می آورد که سعی و تلاش خود را کرده اما موفق نشده است. همانند فیلها، پاهای ما انسانها نیز به چیز بسیار شکننده و ظریفی بسته شده است. اما چون از زمان کودکی، با زور و قدرت آن تنه ی درخت خو گرفته ایم، جرأت انجام کاری را به خودمان نمی دهیم. بدون آن که بدانیم که فقط انجام یک حرکت ساده ی شجاعانه کافی است تا تمامی آزادیمان را کشف کنیم.”

نتیجه: ذهن ما عامل تمام دستاوردهای ما تو زندگیه 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون طناب گره خورده ب روح حیوان بیچاره حتی ب ساقه علف حرز بسته شود..

گاهی انسانها هم با همین روش گرفتار زنجیرهای زندگیشون هستند تا مرگ.

متاسفانه..

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
این افکار ماست که نیاز به تغییر داره برای تغییر جهانمون احساس خوب خریدنی نیست

من پول ندارم خانواده خوبی ندارم درسمم نخوندم همه کارهای خونه وظیفه منه مامان و بابام تازگی جدا شدن 

من الان چیکارکنم؟

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
من پول ندارم خانواده خوبی ندارم درسمم نخوندم همه کارهای خونه وظیفه منه مامان و بابام تازگی جدا شدن&n ...

اول باید حال خوب داشته باشی

افکار منفی رو از خودت دور کنی 

اینو بدون ک به اندازه  خودت هیچکس نمیتونه کمک ات کنه

از خوندن چند تا کتاب خوب شروع کن