2777
2789
عنوان

خیرات چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 69 پست
وقتی گفته بچه هام، یه شب جمعه، خانوادش و پدرشوهرتینا رو دعوت کن، برنج و خورشت بپز برای خیراتش اگر بر ...

از مواد غذایی خام دادن میترسم.ممکنه ناراحت بشن‌. و باید به ۲.۳نفر دیگه دور و برشون خیرات بدم که حس بدی بهشون دست نده.الان روحیشون حساسه.بچه بزرگش میگفت نگاه های ترحم آمیز به برادرام میشه دوست ندارم این نگاه هارو ببینم و حقم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستش از دنیا کوتاه، هر چیزی در توانتون هست بدین. نشد، صلوات بفرستین. اونایی که میرن اون دنیا دیگه ...

حتما چیزی براش خیرات میکنم.همسرمم گفت قرآن میخونم براش اوضاع مالیمون خوب نیست گفتم نه اصلا اینجوری نگو اون دستش از دنیا کوتاهه غذا خواسته پس غذا میدیم.

ممنون از راهنماییتون عزیزم

ببین کلا سخت نگیر.

الان همسایه من بهم شله زرد داده،  ظرف خالیش، نمیخواستم خالی پس بدم، یاد قدیم افتادم تخم مرغ میزاشتن. شوهرم میگه نه، وا ، زشته و ...

میگم بابا بی خیال، چه زشتی، تازه نماد زایش و رویش.

به خدا انقدر این چیزارو بد میدونیم و ای زشت و ... برکتها رفته .

الان هر چیزی خیرات کنی، کردی، یه خانمی گفت به حیوانات غذا بدی، واقعا اونم ثواب .

ببین کلا سخت نگیر. الان همسایه من بهم شله زرد داده،  ظرف خالیش، نمیخواستم خالی پس بدم، یاد قدی ...

دقیقا از سخت گیریه که برکت ها رفته.من کلا آدم سخت گیری نیستم تو هیچ زمینه ای.

فقط خواستم یه چیزی باشه که بچه هاش دوست داشته باشن.

من اگه سخت گیر بودم اوضاعم این نبود😅از قناعت زیاد از خانوادم طرد شدم

با ازدواجتون مخالف بودن؟

از اول مخالف بودن ۱ونیم سال بعد عقدمون یه دعوا انداختن گفتن باید طلاق بگیری چون شوهرت مثل ما پولدار نیست.با جنگ و کتک بردن برای دادخواست طلاق.منم چند روز بعد به بهونه ای از خونه اومدم بیرون و دیگه برنگشتم😑

حالا شوهرت ارزشش داره؟

آدم بدی نیست.فقط پولدار نیست.منم از اول میدونستم پولدار نیست.پول هم می‌ره و میاد.تنها چیزی که ملاک نبود برام پول بود.

درسته که امکانات خونه بابام یک دهمش هم برام فراهم نیست اما حداقل آرامش دارم

آدم بدی نیست.فقط پولدار نیست.منم از اول میدونستم پولدار نیست.پول هم می‌ره و میاد.تنها چیزی که ملاک ن ...

اولین جمله ای شوهرم تو اولین قرارمون گفت، گفت من پول ندارم، منم گفتم تنها چیزی که به دست میاد پول، نهایت از راه دزدی ولی یه سری چیزا هیچ وقت به دست نمیاد اگر تو ذاتت نباشه.

ان شالله خوش بخت باشین، حالا بچه دار بشی، رفت و آمد میکنن، تا ابد قهرنمیمونن که.

ان شالله خدا اینقدر بهتون بده که شما از اونام پولدار تر بیش نه مثل اونا، بیشتر از اونا.

برای خدا کاری نداره که.

شوهر من اونروزی که به من گفت ندارم، واقعا فقط لباس تنش بود، ولی بعد خونه و ماشین خریدن اومد خواستگاریم. دقیقا حرف شما پول میاد و میره