2777
2789
عنوان

خیرات چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 69 پست
یه چیزی تاپیکهای قبلیتون دیدم. یه طلا فروشی تو بازار تهران، میگفت یه خانمی تو مشهد برامون بازار یاب ...

نه من تهرانم.اون رو بازاریابی که نه چون مشتریش بودم و همیشه بهم بدون اجرت میداد بهش گفتم برات تبلیغ میکنم و چندبار تاپیک زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین جمله ای شوهرم تو اولین قرارمون گفت، گفت من پول ندارم، منم گفتم تنها چیزی که به دست میاد پول، ن ...

مامانم هی زنگ میزنن ناله و نفرین می‌کنه.روانیم کرده.دعا کن کارم درست بشه و از خر شیطون پیاده بشن.

میگه من حتی روم نمیشه بگم این داماد منه😶

مامانم هی زنگ میزنن ناله و نفرین می‌کنه.روانیم کرده.دعا کن کارم درست بشه و از خر شیطون پیاده بشن. م ...

از تو کتاب دعاها دعای محبت پیدا کن بخون.

ان شالله دلشون نرم میشه، سوار خر شیطون شدن، نترس پیاده میشن.

یه چیز بگم ۴۰ سال خدا بهم عمر داده، به این نتیجه رسیدم، گاهی صبر و گذر زمان خودش راه حل.

ان شالله برای مشکل و رابطه شما هم راه باشه.

من یه خونه داشتم، سندش مشکل داشت، کلا داستان داشت، بعد ۱۱ سال که کلا قطع امید کرده بودم، در اوج ناباوری سندش درست شد.

گذر زمان خودش یه راه حل، بسپار به خود خدا، بهترین داور و قاضی و وکیل و مشاور و ....

از تو کتاب دعاها دعای محبت پیدا کن بخون. ان شالله دلشون نرم میشه، سوار خر شیطون شدن، نترس پیاده میش ...

ازش خیلی خواستم.فعلا اعتنایی نمیکنه.احتمالا فعلا به صلاح نیست.

ممنونم از دلگرمیتون

ازش خیلی خواستم.فعلا اعتنایی نمیکنه.احتمالا فعلا به صلاح نیست. ممنونم از دلگرمیتون

دیگه خودت جواب دادی، فعلا صبر صبر صبر.

جواب صبرتم میده حتما.

من یه دختر دارم فقط، مامانت چجور خودش طاقت میاره.

ان شالله مامان بشی حرفمو میفهمی.

یعنی خامشو؟

اره همون روغن و همون برنجو مخلفاتی ک میخای باهاش هیرات بدی. مثلا گوشتی مرغی. عدسی . هر چی . حتی نمک یا رب. رو حمع کن بده ب ی نیازمند.اینحوری هم خودت ثواب میبری هم ب اون خیرات میرسه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
دیگه خودت جواب دادی، فعلا صبر صبر صبر. جواب صبرتم میده حتما. من یه دختر دارم فقط، مامانت چجور خودش ...

منم تک دخترم.ولی خب داداش دارم.نمیدونم حتی حس میکنم راضین من بمیرم و نباشم.شوهرم زنگ زده گفته این حالش اصلا خوب نیست مدام میبرم دکتر و مشاوره.داداشم گفته ته تهش اینه ۴۰روز براش مشکی می‌پوشیم تموم میشه

منم تک دخترم.ولی خب داداش دارم.نمیدونم حتی حس میکنم راضین من بمیرم و نباشم.شوهرم زنگ زده گفته این حا ...

نه از ته دل نگفته.

من خودم الان با داداش بزرگم ارتباط ندارم ولی به خدا راضی نیستم یه خار به پای خودش که هیچی، حتی زنش بره.

از ته دل نگفته، خانوادت دارن برای این داماد بنده خدای گردن شکسته، گربه رو دم حجله سقط میکنن تا دیگه طفلک زبون نداشته باشه.

کلا خر شیطون سفت چسبیدن، ان شالله خر و خود شیطون بره به درک و اوضاع به خیر و خوشی بشه.

ان شالله بچه دار بشی، مامانت میاد ، مامانا طاقت نمیارن