2777
2789
عنوان

خیرات چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 69 پست
وقتی گفته بچه هام، یه شب جمعه، خانوادش و پدرشوهرتینا رو دعوت کن، برنج و خورشت بپز برای خیراتش اگر بر ...

عزیزم شوهرش نیست قرار بوده شوهرش شه ولی. نیست.

نی نی یار  تعلیق نکن.
باطن پاکی داری  خواهرم مثل تو همش خواب مرده میبینه   هوای بچه هاشو داشته باش

من از خواب هایی که میبینم بیزارم.۹۰درصد آنچه میبینم به واقعیت می‌پیونده.بعد هر خواب هی میگم خدایا غلط کردم خواب دیدم😑اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلت دریاست . تو رو خدا با دل پاکت دعا کن ابروی سحر پیش خانوادش و همسرش و همه حفظ بشه و منم خیلی ...

انشاالله مشکلات همه حل بشه.من جزو بدبخت تریم موجودات نی نی سایتم😅امیدوارم دعام بگیره.

من از خانوادم طرد شدم.شما هم برای من دعا کن که هدایت بشن و همه چیز رو پول نبینن

ینی چی گلم؟؟ 

ببین یکی میگه غمع یکی میگه شادی

اما غذا خواستن میگن  منتطر ی چیز خوب باش

اگه میخای براش خیرات بدی. تو ماه رمصون نون پنیر  سبزی ساندویج کن برو تو خیابون بده ب روزه دارا. من این کارو تو بندر عباس دبدم خیلی خوشم اومد. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
وقتی گفته بچه هام، یه شب جمعه، خانوادش و پدرشوهرتینا رو دعوت کن، برنج و خورشت بپز برای خیراتش اگر بر ...

نمیدونم والا.نمیدونم چرا میاد سراغ من.به مادرشوهرم گفتم گفت نمیخواد خیرات بدی و خواب دیدی اصلا نگو😏نمیدونم چرا

ببین یکی میگه غمع یکی میگه شادی  اما غذا خواستن میگن  منتطر ی چیز خوب باش    ا ...

من دوبار ی نفرو با چهره غمگین بالای سفره خالی ک توی خونش پهن بود دیدم..... خیلی دختراش براش خیرات میدن البته

ی نفر دیگه رو هم با همون چهره دیدم

هر دو ناراحت بدون حرف

شرایط پذیرایی از مهمون تو خونم رو ندارم.جهیزیه ندارم متاسفانه.لوازمم نهایت به۴نفر میرسه

نمیدونم والا.نمیدونم چرا میاد سراغ من.به مادرشوهرم گفتم گفت نمیخواد خیرات بدی و خواب دیدی اصلا نگو😏 ...

دستش از دنیا کوتاه، هر چیزی در توانتون هست بدین.

نشد، صلوات بفرستین.

اونایی که میرن اون دنیا دیگه دستشون از دنیا کوتاه.

خدا آخر و عاقبت همه مون به خیر و خوشی کنه ان شالله.

شما خیرات کن، ان شالله این بار براتون چیزی بیاره، دست پر بیاد سراغت که تعبیر خوبیم داره.

خواب ها تو به کسی نگو و تا به ذهنت اومد بگو ان شالله خیر.

تا براتون خیر تعبیر بشه