من یمدت هست خیلی خودمو ول کردم بعد زایمانم همش چیزای مضر میخورم شیرینی خامه ای خیلی میخورم نوشابه کلا بیشتر به شیرینی جات عطش دارم من تو مجردی خیلی اراده داشتم بیست کبلو کم کردم ولی الان شیرینی نخورم حالم بده چکار کنم بتونم لب نزنم از مضراتش بگید من دیگه نخورم انقد بستنی و شیرینی و کوفت شما ها چقدر میخورید نمیدونم بخاطر شیردهی هست انقد هوس میکنم یا کلا میخوام اینطوری بمونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخور چون شیر میدی ولی زیاده روی نکن چون لامصب شیرینی اعتیاد داره همش میخوای بیشترش کنی،اول از همه شیرینیای سالم مثل عسل ،خرما،حلوا شکری بخر و اصلا سمت شیرینی فروشی نرو کم کم ترکش کن
بخاطر شیردهی هست، یک خانمی میگفت حین شیردهی مغزیجات و غیره میخورم که بعدش ناگهان قندم نیفته به خوردن شیرینی رو بیارم، حالا نمیدونم تجربه نکردم که بدونم چقدر راهکار کاربردی هست یا نه