2777
2789
عنوان

یادش بخیر💔

1368 بازدید | 9 پست

یه روزایی هرشب

راس ساعت ۰۰:۰۰ منتظر پیامت بودم

«دوست دارم»

این شبا به این جمله نیاز دارم اما کسی نیست که بهم بگه :) 💜

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه شبایی یادت بره این لحظه و این زمانو ولی علیرضا هیچ وقت یادش نمیره و مطمن باش بهت میگه دوست داره 

رهای قشنگم برگرد به زمان حال   ، میدونم خاطراتت قشنگن اما اگر گذشته رو ول نکنی آینده اتو از دست میدی . 

بهش فکر  کن عزیزم ☘️❤️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شاید یه شبایی یادت بره این لحظه و این زمانو ولی علیرضا هیچ وقت یادش نمیره و مطمن باش بهت میگه دوست د ...

هیچ شبی نبود که یادم بره

بعضی شبا حتی میگفتم چی میشد الان یه پیام بیاد روی صفحه گوشی

اونی که منو یادش نیست اونه

وگرنه یکبار میومد به خوابم این مدت

اینقدر خودمو سرگرم کردم که ناچارا توی حال زندگی میکنم اما خاطرات رو نمیشه از گذشته پاک کرد 

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

هیچ شبی نبود که یادم بره بعضی شبا حتی میگفتم چی میشد الان یه پیام بیاد روی صفحه گوشی اونی که منو ی ...

رهاجان من از صمیم قلبم دوستت دارم. وبر اساس تجربه ای که دارم یقین بدون آقا علیرضا همیشه و در هر لحظه کنارتون هست و مطمین باش بزودی یکی از جنس خودش را میفرسته واست اینو بهت قول میدم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....