2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟ 😢😢😢

168 بازدید | 36 پست

سلام ‌نزدیک چندساله با یه اقایی ازدواج کردم)خانواده ایشون بی اطلاع هستن 

من‌دوتا بچه داشتم از همسر قبلیم .چندین ماه بعد فوت همسرم باایشون ازدواج کردم .اقا .مجرده ..حدودا سه چهارسال با من تفاوت سنی داره .خیلی دوسش دارم 

خانوادش درجریانن که با یه خانمی وارد رابطه شده ولی نمیدونن که من بچه دارم .ومتاهل بودم

الان دو روزه خانوادش خیلی دارن اذیت میکنن که باید زن بگیری و براش دختر انتخاب کردن 

بهشون گفته با من وارد رابطه هست ولی نگفته عقد کردیم ..البته عقد دائم صیغشو خوندیم ولی به دلایلی نشد ثبت کنیم داخل شناسنامه یعنی خیلی از پدر مادرش ترس داره .ترسید بفهمن 

دو‌روزه یه چشمم اشکه یکیش خون .خیلی حالم بده .من از اعماق وجود این مردا دوس دارم .نمیدونم چیکار کنم .با مادرش حرف زدم گفتم دوسش دارم از من جداش نکنید ‌میگه عمه ها و زنای فامیل هی مدام میکن چرا ازدواج نمیکنی 

به همسرم میگم بیا بریم عقد رو وارد شناسنامه کنیم ‌کار از کار گذشته دیکه نمیتونن کاری کنن .نمیاد .خیلی ترس داره .

من‌چیکار کنم؟ پشت و پناهی ندارم جز خدا 

دستم به هیچ جایی بند نیست

شوهرمم مدام میگه خب بزار عقد کنم بعد چندسال جدا میشم شرایطمون مثل هم میشه .الان تو متاهل بودی و بچه داشتی خانوادم قبول نمیکنن ...گفتم رفتی دیگه نمیخام برکردی ..من هیچی براش کم نزاشتم .خودشم میگه تو خیلی خوب بودی 

هر دو ناراحتیم 

توراخدا یه روشی بگید .خانوادش راضی شن

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده
از ته دلش نمبخادت ک میگه برم عقد کنم بیام میخاد از سرش بازت کنه نباید اشتباه میکردی  ب خ ...

خدا لعنتش کنه .اصلا نه نمیتونه بکه .پسر مظلوم و سرو ساده ای هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلش نمبخادت ک میگه برم عقد کنم بیام میخاد از سرش بازت کنه نباید اشتباه میکردی  ب خ ...

من براش بد نبودم بخدا از یه مادر بهتر بودم .تمام کاراش بامن بود .خیلی زحمت کشیدم براش .خیلی دوسش دارم نمیدونم چجوری بگم ..حق من نبود زندکی اینجوریی

هیچ‌کس نمیتونه کمکت کنه غیر از پسره.

اگ واقعا دوست داره باید استقلال خودشو الان نشون بده، 

اگه امکان داره و شرایطش هست، مهاجرت کنید ب ی شهر دیگه.

انسانیت زیباترین نسخه جهان. مشاوره پروپزال و پایان نامه
من براش بد نبودم بخدا از یه مادر بهتر بودم .تمام کاراش بامن بود .خیلی زحمت کشیدم براش .خیلی دوسش دار ...

میفهممت دورت بگردم فقط سعی کن تو با خانوادش صحبت نکنی دیگ ک سبک نشی باید منت تو بکشن ک عروسشون بشی قربونت برم

پس بهتره منطقی با پسره صحبت کنی تکلیفتو مشخص کنه و یا عقدت کنه یا کلن تموم توهم بری سراغ زندگیت ن این ک ایشون بره عشق حال و زن بگیره توهم بشینی ب پاش تو بازیچه نیستی

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
میفهممت دورت بگردم فقط سعی کن تو با خانوادش صحبت نکنی دیگ ک سبک نشی باید منت تو بکشن ک عروسشون بشی ق ...

نمیتونم ولش کنم نمیتونم خیلی دوسش دارم تیکه از وجودمه..میگه نمیتونم زورشون بشم .کلا یه مردی هست که حقشو‌نمیتونه بگیره مظلومه و‌تو سری خور

هیچ‌کس نمیتونه کمکت کنه غیر از پسره. اگ واقعا دوست داره باید استقلال خودشو الان نشون بده،  اگ ...

نمیتونه توسری خوره ..اصلا نمیاد بریم ..خیلی‌خانوادشو میخاد

نمیتونم ولش کنم نمیتونم خیلی دوسش دارم تیکه از وجودمه..میگه نمیتونم زورشون بشم .کلا یه مردی هشت که ح ...

باید خرش کنی پس با زبونت نرمش کن ببین اصلا با خانوادش صحبت نکن چون بهش یاد میدن ک دختره میخاد خودشو بندازه فقط با خود پسره صحبت کن و خامش کن تو فقط از طریق پسره باید جدی بشه رابطت پس خودت دست ب کارشو

نمیتونه توسری خوره ..اصلا نمیاد بریم ..خیلی‌خانوادشو میخاد

پس لطفا لطفا لطفا واقع بین باش و قیدشو برن.

هیچ‌کسی غیر از خودش نمیتونه کمکت کنه.

باید خرش کنی پس با زبونت نرمش کن ببین اصلا با خانوادش صحبت نکن چون بهش یاد میدن ک دختره میخاد خودشو ...

همه چیزی گفتم انقدر قربون صدقش رفتم ..انگار بزور دارن میبرنش ‌دختره رو ببینه و بره خاستگاری..خیلی ناامیده .میگه کاری از دستم برنمیاد ‌.

باید خرش کنی پس با زبونت نرمش کن ببین اصلا با خانوادش صحبت نکن چون بهش یاد میدن ک دختره میخاد خودشو ...

اصلا میگه یموقع به خانوادم نگی قبلا ازدواج کردی و بچه داری نباید بفهمن ..از اینورم میگه یا خودما میکشم یا میرم زن میگیرم بعد چندسال طلاق میدم میام تورو میگیرم! 

اصلا میگه یموقع به خانوادم نگی قبلا ازدواج کردی و بچه داری نباید بفهمن ..از اینورم میگه یا خودما میک ...

زن بگیره طلاقش نمیده پس نزار جدی بشه اگ میخایش 

از ی راهی خرش کن رگ خابشو یاد بگیر وابستش کن ک نتونه بره

اصلا میگه یموقع به خانوادم نگی قبلا ازدواج کردی و بچه داری نباید بفهمن ..از اینورم میگه یا خودما میک ...

حرفاش چرنده، و فقط میخواد ازت خلاص شه، تماااام

زن بگیره طلاقش نمیده پس نزار جدی بشه اگ میخایش  از ی راهی خرش کن رگ خابشو یاد بگیر وابستش کن ک ...

گفتم زن بگیری خانوادت نمیزارن طلاق بگیری ..جواب سربالا میده .نمیدونم چیکار کنم