من یه پسر بیست و یک ساله دارم ،از بچگی بد غذا بود علیرغم اینکه من و پدرش همه غذاها رو می خوردیم توی مهد کودک تو سلف نمی رفت هر راهی بگید رفتم حتی بی توجهی به اینکه گرسنه باشه ،الان دیگه مستأصل هستم فقط گوشت ،مرغ ،ماهی
کوکو سبزی ،کوکوسیب زمینی ،آش رشته و جو،خوراک لوبیا چیتی و سبز ،عدسی، کشک بادمجان،میرزا قاسمی،قیمه بادمجان،کدو ،.......قورمه سبزی بدون لوبیا باشه،آبگوشت بدون گوشت کوبیده ، پنیر اصلا،کره و خامه هرگز ،دیگه دیوانه شدم ، به لطف خدا بچه خوبیه فقط با این نخوردن و بد غذایی دیوانه شدم.لطفا تجربه هاتون رو در این زمینه در اختیار من بزارید.
من یه دنیا میسازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم! احساسی نباش! شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)" من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...! کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر اینایی که گفتی رو هم من نمیخورم خیلی بد غذام
خامه مربا کره عسل اصلا لب نمیزنم😵💫
گوشت ماهی میگو اصلااااا🤧
بادمجان که اصلا حرفشو نزن🤕
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
ی سوال از مادران عزیز لطفاً جواب بدین مچکرم.. اگه بطور مثال پسرتون ۲۰ سالش بشه و اون لحظه شاغل باشه و عاقل باشه و بتونه زندگی تشکیل بده( ازدواج کنه با اونی ک دوسش داره ) مشکلی ندارید؟ اگه دارید دلیل بیارید و بگید چرا راضی ب این نمیشید؟؟ و اگه پسرتون فشار بیاره بهتون که باید برام برید خواستگاری این دختر ، چی؟ میرید؟ اگه مثلا نخواید برید و اون همچنان اصرار کنه و مثلا خونه رو ترک کنه و... اونقت چی؟؟