2777
2789
عنوان

چرا پسرم نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال از مادران عزیز لطفاً جواب بدین مچکرم.. اگه بطور مثال پسرتون ۲۰ سالش بشه و اون لحظه شاغل باشه ...

نه اگر شغلش اوکی باشه بتونه زندگی مشترکش اداره کنه و عاشق باش چرا مخالفت مگر دختر خوب نباش نذازم😁

منم اینجوریم بیشتر خدم عذاب میکشم تا مامانم😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

این بدغذاییا باید تو بچگی درمان بشن و هر چی بگذره بدتر میشن. بعضیاش رژیم درمان میخاد بعضی روان بعضی رفتاردرمان و حتی گفتار درمان. تو این سن اول ببرید یه رژیم درمان خوب

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
ی سوال از مادران عزیز لطفاً جواب بدین مچکرم.. اگه بطور مثال پسرتون ۲۰ سالش بشه و اون لحظه شاغل باشه ...

بهش میگم دو سه سال با طرف دوست باشه و خوب بشناستش سعی میکنم نشون ندم که مخالف هستم ولی اعتقاد دارم تصمیمش زودگذر و بدون فکر و احساسی باشه

Belle سابق
همه غذاهای بالا رو نمی خوره،فقط مرغ و ماهی و گوشت می خوره،تا الان تخم مرغ آب پز نخورده ،پنیر نمی خور ...

اشکال نداره 

ناراحت نباشید 

همین که گوشت و مرغ و ماهی میخورن خودش کلیه

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡

من نیز بد غذام، گوشت قرمز تکه ای هر غذایی باشه نمی‌خورم  ،ابگوشت قورمه سبزی بدون گوشت میخورم ،میگو ،تخم مرغ هم دوس ندارم تازه گوشت مرغ هم زیاد دوس ندارم 🥴💔

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝