الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سال هاست درگیرش هستم. برای من خیلی وابسته به حال و احوال روحی ام هست، یعنی استرس علایمم رو شدید می کنه. همینطور تغذیه هم خیلی مهمه، تعداد دفعات غذا رو باید بیشتر بخورم ولی با حجم کمتر. بعضی مواد غذایی رو هم به تجربه می دونم حالم رو بد می کنه اونارو نمیخورم.
ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊
من داشتم شدید با رژیم غذایی درمانش کردم کلا گیاهخوار از نوع وگان شدم و الان ده سال بیشتره که خوب شدم و فقط وقتی استرس شدید داشته باشم علایم دارم اونم خفیف نه مثل قبل که همش دستشویی بودم.
درمان قطعی نداره فقط علامتارو با دارو کنترل میکنن استرس نداشته باش من با همه نوع غذایی ممکنه نفخ شدید بگیرم ولی خب مثلا آش و آبگوشت و اینا بیشترش میکنه اونارو نباید بخوری ک من میخورم