2777
2789

سلام.

ببخشید کسی مشکل سندرم‌ روده تحریک پذیر داره؟! 

اگه دارید لطفا راهنمایی کنید چطور درمان یا کنترل میشه. خواهشا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.

خسته شدم اینقدر رفتم دستشویی.

پسر منم دکترا گفتن داره و درمان خاصی هم نداره یه مدت دارو باز حالش بد بود

بردمش دارو گیاهی از وقتی اونها رو میخوره میگه بهتره 

البته هنوز دو هفتست و بعدش که دارو نخوره مهمه خوب میشه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال هاست درگیرش هستم. برای من خیلی وابسته به حال و احوال روحی ام هست، یعنی استرس علایمم رو شدید می کنه. همینطور تغذیه هم خیلی مهمه، تعداد دفعات غذا رو باید بیشتر بخورم ولی با حجم کمتر. بعضی مواد غذایی رو هم به تجربه می دونم حالم رو بد می کنه اونارو نمی‌خورم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

من داشتم شدید با رژیم غذایی درمانش کردم کلا گیاهخوار از نوع وگان شدم و الان ده سال بیشتره که خوب شدم و  فقط وقتی استرس شدید داشته باشم علایم دارم اونم خفیف نه مثل قبل که همش دستشویی بودم.

کپسول فمی لاکت رو استفاده کردی؟ 

من به یه بار دکتر تجویز کرد استفاده کردم تا دو سه ماه بعدش عالی عالی بودم...

فکر نکنم درمان دائمی داشته باشه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
منم دارم خیلی وقته  شماها هم این علایمو داشتید تا حالا  مثلا حس دفع ناقص مدفوع&nbs ...

بله احساس دفع ناقص رو دارم.

ببخشید می پرسم شما هم وقتی استرس اینا می‌گیرید دائم تو دستشویی هستید؟!

آره من خیلی بده 

درمان قطعی نداره فقط علامتارو با دارو کنترل میکنن استرس نداشته باش من با همه نوع غذایی ممکنه نفخ شدید بگیرم ولی خب مثلا آش و آبگوشت و اینا بیشترش میکنه اونارو نباید بخوری ک من میخورم 

مبورین هم خوبه خیلی من هرموقع اذیت بشم میخورم 

من دارم هیچ دارویی جواب نمیده چون منشا و علت این بیماری استرسه باید استرس بزاری کنار بیخیال باش

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
من سال هاست درگیرش هستم. برای من خیلی وابسته به حال و احوال روحی ام هست، یعنی استرس علایمم رو شدید م ...

برای منم،استرس اینا که می گیرم بد تر میشه.

تو این دو سه روز استرس و مشکل زیاد داشتم الان کلافه شدم یعنی هر چند دقیقه یه بار تو دستشویی ام.

نمی دونم چیکار کنم بهتر شه.

هیچ داروی خاصی نداره. من چندسال پیش از دکتر طب سنتی رژیم غذایی گرفتم. تا وقتی رعایت میکنم خوبم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم همین مشکلو دارم و داشتم همیشه

گلاب به روتون یه روز به طور اتفاقی دفع کامل داشته باشم فکر میکنم یه سفر رقتم اروپا و برگشتم در این حد روحیه م خوب میشه😂😂😂

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝