2777
2789
عنوان

سندرم روده تحریک پذیر.لطفا راهنمایی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 25177 بازدید | 79 پست
من داشتم شدید با رژیم غذایی درمانش کردم کلا گیاهخوار از نوع وگان شدم و الان ده سال بیشتره که خوب شدم ...

اها.

بعد مواقعی که دائم باید بریم دستشویی چیکار کنیم که شرایط مون بهتر شه؟!

من این چند روز استرس اینا زیاد داشتم الان چند دقیقه یا بار دستشویی ام.کلافه شدم و باعث شده دوباره استرس اینا بگیرم که خب بد تر اش می کنه.

کپسول فمی لاکت رو استفاده کردی؟  من به یه بار دکتر تجویز کرد استفاده کردم تا دو سه ماه بعدش عا ...

نه استفاده نکردم. ولی شنیدم میگن خوبه.

چند نفر هم قبلا گفتن نعنا و عرق نعنا و اینکه نعنا و نبات داغ اینا هم خوبه. یه مدت عرق نعنا و نبات و آب جوش رو قاطی کردم استفاده کردم بهتر بود ولی این چند وقت اونم اونقدر تأثیر نداشته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها. بعد مواقعی که دائم باید بریم دستشویی چیکار کنیم که شرایط مون بهتر شه؟! من این چند روز استرس ا ...

ببین واقعا کاریش نمیشه کرد. من واقعا مستاصل شده بودم تنها درمانش به نظر من همین تغییر خوراکه. باقی چیزا فقط موقته.

همین فمی لاکت رو بگیر استفاده کن خیلی خوبه. هرچند من بعد دو سه ماه به وضع سابق برگشتم. فقط یادت باشه تو یخچال نگه داری کنی

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
علامتون چیه؟  من چن روزه حجم مدفوع کمه  البته غذا هم کم میخورم ممکنه بخاطر اون ...

برای من بیش تر مواقعی که استرس می گیرم علائمم بروز می کنه.

اینطوریه که یهو تو یه روز بیش تر از سه چهار بار بار می رم دستشویی و مدفوع ام دفع میشه. 

احساس درد دارم.گاهی نفخ دارم.قبلا یبوست داشتم ولی الان دائم دستشویی ام. 

برای من بیش تر ایناست. 

برای من بیش تر مواقعی که استرس می گیرم علائمم بروز می کنه. اینطوریه که یهو تو یه روز بیش تر از سه چ ...

منم گاهی نفخ انگاری باد میپیچه تو‌شکم که باید تخلیه شه 

یه دل درد خفیف که بعد دسشویی رفتن خوب میشه

یبوست گاهی البته کم 

بیشتر اسهال 

شما وقتی اسهال هسی حجم مدفوع کمه ؟ 

منم دارم.

یه مدت مترونیدازول و سیپروفلوکساسین خوردم، نفخ و اسهالم خیلی بهتر شد.

همچنین هر وقت استرس میگیرم الپرازولام میخورم ، اونم علائممو کم میکنه.

شبم نباید دیروقت چیزی بخورم. این باعث میشه یه دفع صبحگاهی تقریبا خوب داشته باشم و صبح تا عصر که سر کارم دیگه درگیر دفع نشم.

پیاز خام نمیخورم. حبوبات زیاد نمیخورم و باقی غذاهای نفاخ.

حجم غذا رو کم کردم

یواش یواش غذا میخورم خوب میجوم 

تا جای ممکن نوشیدنی همراه غذا نمیخورم 

با این حال گاهی علایم دارم مخصوصا در شرایط پر استرس.

گاهی سر کار چندین مرتبه میرم دسشویی یا تو مهمونی.

به نظرم چون منشا روانی داره باید برم روانپزشک تا داروی ضد اضطراب تجویز کنه

آره من خیلی بده  درمان قطعی نداره فقط علامتارو با دارو کنترل میکنن استرس نداشته باش من با همه ...

منم تقریبا همینطورم یعنی گاهی اوقات با هر غذایی که می خورم مشکل ام دوباره بروز می کنه.

ممنون از توضیح تون.

من دارم هیچ دارویی جواب نمیده چون منشا و علت این بیماری استرسه باید استرس بزاری کنار بیخیال باش

😐

من حتی حالت عادی هم بخوام استرس اینا رو کنترل کنم وقتی مشکل ام بیش تر میشه دوباره تو همون وضعیت استرس می گیرم بد تر میشه.

هیچ داروی خاصی نداره. من چندسال پیش از دکتر طب سنتی رژیم غذایی گرفتم. تا وقتی رعایت میکنم خوبم.

😐

اها ممنون.

ببخشید رژیم غذایی یکسان داره یا اینکه برای هر فردی یه مدل رژیم غذایی رو در نظر می گیرن؟!

منم همین مشکلو دارم و داشتم همیشه گلاب به روتون یه روز به طور اتفاقی دفع کامل داشته باشم فکر میکنم ...

😄

نه خواهش میکنم.

منم چند روز که خوبم یهو یکی دو روز دوباره این شرایط شروع میشه و جای تمام اون‌ دو سه روزی که بهتر بودمم می رم دستشویی.

ببین واقعا کاریش نمیشه کرد. من واقعا مستاصل شده بودم تنها درمانش به نظر من همین تغییر خوراکه. باقی چ ...

منم واقعا مستاصل شدم الان نظرات رو خوندم می بینم تقریبا باقی هم همینطور هستن.

و به قول شما باید تو خوراک ام تغیر ایجاد کنم. 

ممنون از توضیح تون.