2777
2789
عنوان

مهریه

207 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یه راهنمایی

من یه خاستگار دارم موقعیت خوبی داره خونه و ماشین و کارم داره فقط مشکلمون مهریه س اونا میگن 50تا.خواهرش و داداششم مهرشون14تا بوده

چیکار کنم؟؟ 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇

میگذره 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون پنجاه تا هم خداتومن قیمتشه.

به خدا من هیچ اختلافی سر تعداد سکه مهریه تو زندگی زناشویی ندیدم. شما دیدید؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

قبول نکن اصلا .مهریه خیلی مهمه .تازه سه دنگ خونه بزنی به نفعته

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
همون پنجاه تا هم خداتومن قیمتشه. به خدا من هیچ اختلافی سر تعداد سکه مهریه تو زندگی زناشویی ندیدم. ش ...

م ک ممکنه جدا بشم آره .تازه تعداد زیادم مهم نیست چون هفت ماهی یکی آخه چه پولیه .زن اصلا پشتوانه نداذه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
همون پنجاه تا هم خداتومن قیمتشه. به خدا من هیچ اختلافی سر تعداد سکه مهریه تو زندگی زناشویی ندیدم. ش ...

50تارم باتورم الان سالی یه سکه میدن 

دوراز جون زبونم لال یکی بخاد بگیره 50سال باید صبر کن مهریه بگیره 

برامن اصلا مهم نیس مهریه من خودم مهریه مو بخشیدم

50تارم باتورم الان سالی یه سکه میدن  دوراز جون زبونم لال یکی بخاد بگیره 50سال باید صبر کن مهری ...

مهریه کوفت نمی‌ارزه تو این مملکت. آدم باید حقوق اولیه خودشو بگیره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

م ک ممکنه جدا بشم آره .تازه تعداد زیادم مهم نیست چون هفت ماهی یکی آخه چه پولیه .زن اصلا پشتوانه نداذ ...

بببخشد ادم باید مث چی دنبالش بره که بدن خودمون دوستامون طلاق گرفتن دختره میگه مهریه نمیداد منم همش دنبالش بخشیدم 

پسره هم میگه نداشتم بدم بهتر کردنم تو زندان غذای مفت دیدن نمیتونن کاری کنم ازادم کردم

پس خوشبختی مهم نه مهریه بالا

که اینطور. دارید معامله میکنید.  چرا زن خودش هم نباید یه تکونی به خودش بده و اگه کار به طلاق ...

نظورم اینه طلاق آسون شده ،

منم با یه آدم خیلی درست به نظر خودم ازدواج کردم ک واقعا مورد تایید همه بود و یک درصد فکر نمی‌کردم بحثی پیش بیاد چون خودمم آدم ارومیم .اما آدم باید پشتوانه داشته باشه.

من تکونامو دادم هم تحصیلات عالی هم شغل خوب .اگ قوانین مهریه سخت تر بود خیلیا فکر طلاق نبودن.ک