2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه

3083 بازدید | 22 پست

سلام من 26 سالمه دو ماه دیگه عروسیمه فقط مشکلم اینه سینه هام خیلی کوچیکه خیلی در حد 60

خواهشا یه راه به جز پروتز بگین که جواب باشه؟ کسی تزریق چربی انجام داده راضی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بعد عروسی بزرگ میشه  فقط میخوام قبل عروسی یکم خوب بشه حداقل 70 بشه خراطین وکیوم همه ...

اگه ژنتیکی کوچیکه با این چیزا بزرگ نمیشه. بعد عروسی هم محاله اتفاقی بیفته ، چون واسه من که اتفاقی نیفتاد...مگر اینکه تو دوره بارداری و شیردهی یکم تغییر سایز داشته باشی که اونم باز بعد اتمام این دوره تقریبا برمیگرده به حالت قبل...

عمل سختیه؟؟چند روز استراحت لازم داره؟هزینش چقدره حدودا🤷‍♀️ اطلاعاتی دارین؟؟ من هم سینه‌ کوچیکن ...

هزینش فکر کنم ۳۰ به بالا باشه... از دوره نقاهتش اطلاع چندانی ندارم اما تو فکرشم بعد از بچه دار شدنم اقدام کنم... خداییش سینه کوچیک خیلی رو مخه😂 

هزینش فکر کنم ۳۰ به بالا باشه... از دوره نقاهتش اطلاع چندانی ندارم اما تو فکرشم بعد از بچه دار شدنم ...

اره واقعا..منم هرروز سر کارم خیلی مرخصی ندارم‌...از من حالت افتاده دارن وگرنه ۷۵ بنظرم بد نیست😁🙈