2777
2789
عنوان

واسه جهیزیه بخارپز و هواپز و ...

1980 بازدید | 26 پست

سلام من میخوام جهیزیه بخرم کاربرد خیلی از وسایل رو نمیدونم. اجاق گازم فر داره. از بین این چیزایی که می نویسم همشون لازم میشه؟

بخارپز ، هواپز ، آرام پز ، سرخ کن و پلوپز.

وسیله ای نیست که چندتا از اینا رو همزمان داشته باشه؟

سرخ کن که کلا بدرد نمیخوره

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من پلوپز دادم دوکاره هست بالاش هم بخارپز داره ازاون میتونی بگیری

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

من همشو دارم و هیچ کدوم وسیله اساسی و لازم و ضروری نیست عزیزم پولتو هدر نده، اجاقت فر داره ماکروفر یا توستر هم نخر دیگه.

بعد در طول زندگی اگه چیز جدیدی اومد بازار و دیدی واقعا لنگی بخر

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
پلوپز ها اکثرا سرخکن و بخار پز و هواپز هم دارن جدا نگیر و اینکه اینا اصلا به کار نمیاد 

مرسی عزیزم . سرخ کن که فیلیپس میخوام بگیرم چون خیلی تعریفشو شنیدم ولی پلوپز و اینا رو نمیدونستم اصلا