2777
2789
عنوان

واسه جهیزیه بخارپز و هواپز و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 26 پست
مرسی عزیزم . سرخ کن که فیلیپس میخوام بگیرم چون خیلی تعریفشو شنیدم ولی پلوپز و اینا رو نمیدونستم اصلا

از این پلوپز های چندکاره بگیر هم همه چی داره کیک زن ماست زن هواپز پلوپز سرخ کن بخارپز آرام پز همه چی داره دیگه راحتی

❤️👨‍👩‍👦👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشو دارم و هیچ کدوم وسیله اساسی و لازم و ضروری نیست عزیزم پولتو هدر نده، اجاقت فر داره ماکروفر ی ...

آخه من شاغلم اگه کارم رو سریع تر راه بندازه به کارم بیاد فکر کنم. کدومشون براتون کاربردی تر بوده عزیزم؟

از این پلوپز های چندکاره بگیر هم همه چی داره کیک زن ماست زن هواپز پلوپز سرخ کن بخارپز آرام پز همه چی ...

چه عالی مرسی ازت. برند خوبی رو شما میشناسی که معرفی کنی؟

من کلا وسیله برقی میخام چرخ گوشت، ابمیوه گیر 4 کاره، گوشتکوب برقی، توستر  بگیرم 

بقیه بنظرم خیلی لازم و ضروری نیستن شاید اصلا ازشون استفاده هم نکنم پر کاربرد ترین هارو میگیرم 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
آخه من شاغلم اگه کارم رو سریع تر راه بندازه به کارم بیاد فکر کنم

هواپز که هم ضرر داره هم مصرف برقش بالاست هم دیگه کسی نمیخره که😕

پلوپز رو خیلی استفاده کردم برای پخت کیک و ته چین و وقتی تعداد نفرات مهمانی زیاده توش برنج درست میکنم چون هم بزرگه هم اینکه کف قابلمه هام جدیدا از بین رفته و ته دیگ میچسبه بهش.

سرخ کن هم یه مدل هست ایرفرایر اونو بخر هم کم روغنه هم همه چی میتونی باهاش درست کنی.

یه دستگاهی هست که تنظیم دما داره هم آرام پز هم پلو پز اونم دستگاه خوبیه.

برای شاغل یه زودپز جوابه😁

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
هواپز که هم ضرر داره هم مصرف برقش بالاست هم دیگه کسی نمیخره که😕 پلوپز رو خیلی استفاده کردم برای پخ ...

عزیزم سرخ کن و هواپز یکیه؟ این سرخ کن بدون روغن های فیلیپس همون هواپزه یا فرق داره؟

من یه دستگاه مولتی کوکر دیدم که پلوپز و بخارپز و اینا هم داشت و میشد توش خورشت هم درست کرد ، ولی نمیدونم زودپز هم داشت یا نه؟ زودپز جدا از این مولتی کوکر هاست؟

عزیزم سرخ کن و هواپز یکیه؟ این سرخ کن بدون روغن های فیلیپس همون هواپزه یا فرق داره؟ من یه دستگاه مو ...

فکر نکنم یکی باشه، سه سری دستگاه هست اسمش ایرفرایر، من دیدم یه بلاگره داشت توش همه چی سرخ میکرد، مرغ پیراشکی مافین ماهی سیب زمینی همه چی توش میپخت ولی تو تایمهای نیم ساعت تا دو ساعت بسته به عذاش تایم میذاشت، بنظرم خوب بود چون کم روغن مصرف میشد و اینکه نمی‌خواست پای اجاق واستی برای سرخ کردن غذا.

ولی هواپز و بخار پز اصلا خوب نیستنا، بخار پز که خودتم میتونی یه سید بذاری تو یه قابلمه و موادتو بخار پز کنی الکی پول صرفش نکن.

برای جهیزیه هر چی که فکر می‌کنی برای چیدمان میگیری بعد می‌ره تو کارتن و تو انباری از منی که تجربه کردم نصیحت که هزینه نکن بابتش، وسایل واقعا ضروری و مهم رو بگیر.

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته