2777
2789

هفت ماهه تو زندگیمه قبلشم 2قبل بهش فک میکردم یعنی سه سال پیش اومدن خونمون دوسال پیش پیش دایهام گفته مبخوامش

ولی عشقش ماشین سنگینه

هی عوض میکنه سالمه اهل زندگیه شهرمون کوچیکه اینام خانوادمو از اول میشناختن و درگذشته رفت و امد داشتن

الان وارد رابطه سدیم یجوری

یبار تصمیم گرفت بیاد جلو اتفاق بدی افتاد کلا کنسل شد

بعد بهش گفتم اخر رابطه چی میشه گفت اخرش اگه شد ازدواج اگرم نشد باهمیم فعلا🙄

اینم بگم خیلی وام رو گردنشه

کلا تو جادس

ادم درست حسابیه ولی اینم بگم قبل من با یکی بوده کع ازدواج کرده زنه  بعد دوماه طلاق گرفته انگار الانم هست و نیس زنه میخواد مخشو بزنه

هرچی بهش میگم بیا جدیش کن توش مونده میگم کات کن کاتم نمیکنه

ترو قران راهنمایم کنین لطفااا نگین تا خودش نخواد نمیگیردتت اتفاقا منطقه ما تمام دخترا شوهراشون و خودشون به دست اوردن خیلیا پسره فراری بود ولی گرفتش

الان ازش فاصله گرفتم حالت قهر و کات کردن و ناراحتی 

بعدش اون هی زنگ و پیام داد ولی من جوابشو ندادم به نظرتون تا چند وقت نباشم دلتنگم میشه

اخه الان یجوری باهاش حرف زدم تو دلش خالی شده یکم 

قبلا از بودنم مطمعن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 32اون 38

سنتون کم هم نیس بگم بچه گانه فکر میکنی ولی اگ قسمتت باشه صددرصد بهش می‌رسی. شوهر منم عشق ب ماشین داره و وام و قسطمونی زیاده ولی من و زندگیمون اولیت اولشه گلم . باهاش اتمام حجت کن بگو اگ منو میخای باید یکار بکنی 

اینم بگم بت مردا 35 سال رو ک رد میکنن دچار دودلی توی ازدواج و... میشن . یچیز دیگ اگ ترو بخاد براش مهم نیس ک زن قبلیش بهش برگرده یان. 

شوهر من همیشه میگه آدم همیشه خانومایی میبینه مهم چشم دله ک پیش عشقش باشه نه چشم سر .

چند وقت بود طلاق گرفته بود باهاش رفتی تو رابطع؟

من همونیم ک حاضرم جونمو برا ۷نفر بدم (: خوشحال کردنشون ک چیزی نی خیلیم نزدیکه 😎🥱❤️
من 32اون 38

بعدشم چون اون زن هست عجله نکن . برای شناخت تقریبی ی مرد باید ی سال مستقیم باهاش حرف بزنی . مخصوصا ک سنتونم اکیه. باز بقیه ببین چی میگن 

ایشالا ک قسمتت باشه گلم

من همونیم ک حاضرم جونمو برا ۷نفر بدم (: خوشحال کردنشون ک چیزی نی خیلیم نزدیکه 😎🥱❤️
سنتون کم هم نیس بگم بچه گانه فکر میکنی ولی اگ قسمتت باشه صددرصد بهش می‌رسی. شوهر منم عشق ب ماشین دار ...

ممنون گلم واسه راهنمایات 

نه اون زنه زن این نبوده

این کلا مجرده

اون دختره با این بوده با یکی دیگه ازدواج میکنه بعد دوماه بخاطر تنبلی و خونه داری نکردن و... طلاقش میده

الان دوباره با طرف من اومده تو رابطه

حس میکنم دختره تو فکر زدن مخ طرفمه

اره راست میگی مردا از یه سنی به بعد دو دل میشن برا ازدواج

به من گفت من 5تا بچه میخوام چجور میتوتی دوقلو بشهزن چند بار میتونه سزازین کنه گفتم سه بار گفت تا سزا ین کنی

بعد گفتم بنچ تا 

گفت خو چی باید بخوری بچت پسر بشه سه تا پسر داشته باشیم 

از این حرفهای بعد ازدواج باهام زده

یا مثلا گفت بیای خونمون به مادرمم کمک میکنی

کمرش دزد میکنه البته مستاقله

ولی اینکه اینقد همیشه بودم وهمیشه بخشیدمش خیالش ازم راحته که نمیرم

انقد محبت کردم که خاطرش جمعه دوسش دارم

از وقتی کات کردم

گفتم خسته شدم بزیدم

چند بار زنگ زد 

پیام داد

ولی من هیچکدوم جواب ندادم 

گفتم خدا کمکم کنه حداقل یه هفته فاصله بگیرم  شاید ترس از دست دادنمو داشته باشه تمونی به خودش بده

اگرم نداد که دیگه دوسم نداشته و منو واسه زندگی نمیخواسته😔💔

ممنون گلم واسه راهنمایات  نه اون زنه زن این نبوده این کلا مجرده اون دختره با این بوده با یکی ...

از خود گذشتگی ما خانوما مردارو پررو کرده گلم . مواظب خودت و مهربونیت باش و همیشه چ تو رابطه و چ هرجا اولویت اولت خودت باش ... تا ازدواج کنید بعد زندگی مشترکت اولویت باشه 

کاری نکردم گلم . اگ دیدی خیلی اذیت میشی با ی مشاور حرف بزن ساعتی ۶۰ تمن میگیرن فک کنم . خوب هم راهنمایی میکنن

از خود گذشتگی ما خانوما مردارو پررو کرده گلم . مواظب خودت و مهربونیت باش و همیشه چ تو رابطه و چ هرجا ...

ممنون عزیز دلم واقعاا راست میگی وقتی از جون و دل برا طرفت مایه میزاری دیگه به چشم طرف نمیای دیگه برا داشتنت تلاش نمیکنه قدرتو نمیدونه عادت میکنه که فقط محبت از طرف تو باشه اون هیچ

باید خودتو پس بگیری تا قدرتو بدونه تا نبودت اذیتش کنه اون موقعس اگه اگه انستن باشه به خوبیهات فک میکنه میبینه چقدر خوب بودی براش و قدرتو ندونسته

لطف کردی گل من💖💖