2777
2789

تو شهر غریب بچه شیر به شیر  باردارشدم مادر و خواهر ندارم خیلی میترسم از موقع زایمان پسرمو چیکار کنم خیلی وابستا منو شوهرمه فقط جاری هام تو این شهرن که خیلی بد جنسن یه بار فقط  دوساعت بچم گذاشتم  پیششون انقدر منت گذاشتن سرم صد بار عذر خواهی کردم بچم ۱۵ ماهشه  و بچه هاشونم بچه منو میزنه 😔😔تو رو خدا کسی شرایط منو داشته ؟چطور برنامه ریزی کردین ؟ چطور از پسش بر اومدین ؟ من واقعا گیج شدم و حیرونم 🥺🥺🥺

سخته ولی میشه

مامان من شرایطش بدتر شما بود..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم؛ منم شهر غریبم مامانم فوت شده؛ من بچه اولمه؛ موقع زایمان احتمالا تنها باشم اما بعدش شاید تا یه ماه مادر شوهرم بیاد پیشم بمونه

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

الان یه سری میگن میخواسی دقت کنی باردار نشی 

نمک رو زخم اسمشونه 

عزیزم خدات بزرگه انشالله به خوبی میگذره 

تگه وضع مالیت خوبهدپرستار بگیر موقع زایمان چند روزی

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

ببین عززیز دلم منم شیر ب شیر باردار شدم 

خدا مادرتو بیامرزه ولی بودم باید تو بیمارستان میبود 

منم فکرم درگیر اون ی روز بچمه بیام خونه از بیمارستان حله 

ب جاریات رو ننداز اصلا شوهرت هست دیگ 

منم ی هفته دیگ زایمانمه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان یه سری میگن میخواسی دقت کنی باردار نشی  نمک رو زخم اسمشونه  عزیزم خدات بزرگه انش ...

دلم میخواد پرستار بگیرم اما میترسم ادم دریتی نباشه یا اصلا از کجا بگیرم 

بچه های من ۱۴ماه فاصله سنی دارن

الان بزرگه ۶

کوچیکه ۵

به معنای واقعی کلمه هم افسرده شدم هم حالم بده هرچقدر هم مسافرت گردش تفریح میرم بازم حالم بده خیلی اذیتم کردن بچه ها خیلی باید قوی باشی خیلی من ازپادراومدم اعصابم خرابه میخام برم دکتر

نفس من زندگی من پسرای قشنگم