2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17629 بازدید | 102 پست
سلام شما اطراف گردی صورتتون بود؟؟ مگه کامل خاموش نشده بود که کاشت موانجام دادید؟ چرا پس بدتر شد؟ پزش ...

بله اول موهای جلو و پشت یکی از گوشهام و کمی هم شقیقه. سالها خاموش بود ولی با کاشت موهای زیادی دیگه در نیومدن از موهایی که مونده بود😔

خود کاشت ها هم حدود ۳۰ درصدش اومد ولی نازک و کم پشت.

قبلش تیکه برداری نکردم . دکتر گفت پس حدود ۱۰۰۰ تار بکار که بانک مو ازبین نره ولی کاش اجازه نمیداد😔

بچه‌هایی که لیکن‌پلان دارید جدی بگیرید چون این یه بیماری خودایمنیه و یعنی سیستم ایمنی بدن مشکل داره ...

من تقریبا ۶ ماه یکبار یا حتی زودتر سونو و آزمایش میدم ولی یکی دو روز پردنیز خوردم قطعش کردم احساس کردم ریه م حساس شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پس چکار کنیم؟😰🤕

اگه هیدروکسی کلروکین میخورید حتما حتما کنارش مرتب برید چشم‌پزشک و بگید از لحاظ شبکیه چشم چکتون کنه بگید که این دارو رو میخورید پزشکا اکثرا خودشون اهمیت نمیدن که بیمارو اگاه کنن.

بعضی پزشکام کلا این قرصو نمیدن بخاطر عوارض زیادش مثلا یه دکتر بمن فقط رواکوتان داده بود هرچند اونم روی کبد اثر میذاره اما گفت اصلا هیدروکسی رو قبول ندارم.

پزشکای مختلف برید به یکی اکتفا نکنید،  و طب سنتی هم کنارش خوبه و اینکه میگن باید استرس و حرص و جوش نداشته باشیم که متاسفانه من شخصا نمیتونم! 

بله اول موهای جلو و پشت یکی از گوشهام و کمی هم شقیقه. سالها خاموش بود ولی با کاشت موهای زیادی دیگه د ...

ای وای ناراحت شدم! درکتون میکنم چون خودمم درگیرشم.  باز پیگیری کنید ان‌شالله برمیگرده اون موها وموهای جدیدم بهترمیشه، اخه میگن طبیعیه یه بخشیش بریزه بازحتما برمیگرده! 

منم میخواستم ابرومو کاشت انجام بدم! چون من کلا ابروم ریخت بخاطرهمین بیماری.  اماهمچنان بیماری فعاله و نمیدونم چرا خاموش نمیشه!  ازهمین میترسیدم که حتی اگه خاموش بشه باز با کاشت فعال بشه!!

من تقریبا ۶ ماه یکبار یا حتی زودتر سونو و آزمایش میدم ولی یکی دو روز پردنیز خوردم قطعش کردم احساس کر ...

خداروشکر مرتب چک میکنید. ان‌شالله مشکل دیگه‌ای پیش نیاداصلا. همین لیکن پلان به اندازه‌ی کافی اذیتمون میکنه.

اونم خیلی عوارض داره.

دکترزنان بمن گفته بود بخاطر داروهای سرکوب‌کننده‌ی سیستم ایمنی بیشتر از بقیه درمعرض عفونت و قارچ‌ها هستید. اما به دکتر پوست که گفتم اینو نپذیرفت!!

سلام 

من مدت هاست درگیر لیکن پلان پوستی شدم 

مج پاهام و دستام .

این بیماری همون طور که میدونید یه بیماری خودایمنی هستش و باور کنید من قشنگ حس کردم زمانی که استرس بیش از اندازه میکیرم شروع میشه عین تاول که سوختگی باشه و بعدش لک های قهوه ای که به مرور کمرنگ میشن .حتی میشه این لک ها رو لیزر کرد .در موارد شدید باید کورتن مصرف بشه.فقط میگم چیزی که من تجربه کردم استرس باعث شروعش میشه

باز خوبه بعدا میتونه تحت نظر پزشک ولی☝ کاشت کنه من کف سر و بغلها کم شده و پوست کاملا مشخص بعد کاشت ب ...

کاشت اصلا جواب نمیده . من توی اینترنت زیاد مطالعه کردم. نوشته کاشت ممکنه بدتر بشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ای وای ناراحت شدم! درکتون میکنم چون خودمم درگیرشم. باز پیگیری کنید ان‌شالله برمیگرده اون موها وموها ...

خدا بزرگه خدا از دهنت بشنوه بخدا موهامو نگاه میکنم عصبی میشم یعنی بوده کسی موهاش برگرده؟😔

سلام منم بیماری لینکن پلان مویی دارم خواهش میکنم اگر درمان شدید دکتری که رفتید رو به من معرفی کنید و ...

سلام من ۴ ساله. درگیرم اما بیشتر نشده مدام دارو میگیرم میرم پیش دکتر شاهوردی تهران 

خدا بزرگه خدا از دهنت بشنوه بخدا موهامو نگاه میکنم عصبی میشم یعنی بوده کسی موهاش برگرده؟😔

منم همینطورم نسبت به ابروهام! حتی یه استخرنمیتونم برم ابروهام پاک میشه همه میپرسن وای چی شده ابروهات!! سختمه معذب میشم. توخونه‌ی خودمونم هرروز مدادمیشکم چون سختمه کسی بدون ابرو منو ببینه😞

امیدوارم زودتر خدا به هممون کمک کنه از شر این بیماری راحت شیم بدون بیماری نرمال زندگی‌کنیم.پوست و مو و ابروهامونم خوب شه