2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17643 بازدید | 102 پست

سلام استارتر و بقیه اعضا

لطفا اگه درمان شدید ب من هم بگین

مامانم درگیر لین بیماری لعنتی شده و پوست صورتش قهوهای تیره شده و موهاش ریخته

بخدا ک غم و غصه داره منو میکشه

اگه کسی درمان پیدا کرده بگه

ممنونم ازتون 

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه اول از همه استرس نداشته باشید و سعی کنید اروم باشید ی گروه تلگرامی هست ...

سلام بانو لینک رو میفرستین؟؟؟

من مویی دارم . کاشت و تقویت و قرص و ....فقط بدتر شدم😔

سلام ببخشید شما چکار کردین آخرش؟؟؟

ن

بیچاره مامانم

از روز اول زندگیش مثل جهنم بوده شانس از هیچی نیاورده حالا این لکه ی روی صورت و ریختن موهم داره اضافه میشه

شده غصه برای من

😔

نبیچاره مامانماز روز اول زندگیش مثل جهنم بوده شانس از هیچی نیاورده حالا این لکه ی روی صورت و ریختن م ...

از استرسه دیگه. الان کل موهاشون ریخته یا اطراف گردی صورت؟ از کی شروع شده؟ پوست سرشون قرمزه؟

من ۷ سال پیش بود. پارسال کاشت کردم بیچارم کرد. خالی تر شد متاسفانه😔 از امروز پردنیز ۵ روزی ۴ تا شروع کردم پناه برخدا. گفتم بقیه ش نریزه

ببخشید نگفتین ایشون بیشتر کجای سر ریزش داشتن؟ بدتر شده یا همون اولیه هست؟

کف سرش هست

چند ساله همون نقطه مونده کم و زیاد نشده ولی خب مشخصه متاسفانه

کف سرش هستچند ساله همون نقطه مونده کم و زیاد نشده ولی خب مشخصه متاسفانه

باز خوبه بعدا میتونه تحت نظر پزشک ولی☝ کاشت کنه من کف سر و بغلها کم شده و پوست کاملا مشخص بعد کاشت بدتر شدم😔

از استرسه دیگه. الان کل موهاشون ریخته یا اطراف گردی صورت؟ از کی شروع شده؟ پوست سرشون قرمزه؟من ۷ سال ...

سلام شما اطراف گردی صورتتون بود؟؟ مگه کامل خاموش نشده بود که کاشت موانجام دادید؟ چرا پس بدتر شد؟ پزشکتون بهتون اجازه داده بود کاشت کنید؟  مرکزی که انجام دادید میدونستن لیکن‌پلان دارید؟ 

بچه‌هایی که لیکن‌پلان دارید جدی بگیرید چون این یه بیماری خودایمنیه و یعنی سیستم ایمنی بدن مشکل داره پس باید ازجهات دیگه هم بررسی بشید مثلا تیروئید دیابت و...  کلا اگه کنترل نشه باعث بیماریهای خودایمنی دیگه هم میشه.  من الان تیروئیدمم مشکل پیداکرده کبد و صفراهم همینطور. همش بخاطر اشکال توی سیستم ایمنیه.

بعد قرص هیدروکسی کلروکین به شبکیه چشم شدیدا اسیب میزنه ادمو تا مرز کور شدن میبره اغلب پزشکا اینارو نمیگن یه بار داروخانه‌چی بمن گفت این قرصو زیادنخور شبکیه چشمت نابود میشه!  وخودمم متوجه شده بودم چشمام دیگه تار میدید و نمیتونستم خوب ببینم بااینکه اصلاچشمام ضعیف نبود قبلش.