2777
2789
عنوان

خودم برای اولین بار مژه کاشتم😌

1201 بازدید | 27 پست

اگه خواستین کاشت موقت انجام بدین خودتونم میتونید با یه هزینه ی خیلی کم انجام بدید واس خودتون ماندگاریشم بین ی هفته تا ۱۵ روزه بستگی به نگه داریتون داره من واسه اولین بار گذاشتم فکر میکردم اولش خراب بشه ولی با اینکه بار اول بود عالی شد خیلیم راحت بود

اشتباه ما کجا بود!

یاد منم بده 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چسب مخصوص از دی..جی کالا یا… بخرید ریسه مژه بگیرید 

با پنس بچسبونید زیر مژه تون

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
منم خودم میزارم ازین ریسه ای ها 😍 بادوام تر و خیلی ارزونترم درمیاد

چقدر می مونه

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه ها چسب من دان بود ک خودم داشتم واس مژه مصنوعی استفاده میکردم الان نمیدونم قیمتش چنده ولی شنیدم چسب پیرنم خیلی خوبه مژه ام از لوازم ارایشی ریسه ای ۱۵ گرفتم دو تا ریسه گرفتم با سایز مختلف بعدشم مژه هارو سه تایی یا چهار تایی قیچی کردم از زیر چسبوندم تا دو روزم حموم نرید که چسبتون کامل خشک بشه

اشتباه ما کجا بود!