2777
2789
عنوان

صفحه ی اینستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 72 پست
دعا کن منم بتونم بگم حالا این فیلم سوپر نیست ولی زنا با لباسای افتضاح و رقص و ایناست. نمیدونم بگم ...

بهترین کار اینه به روش نیاری ، اصلا اصلا اصلا به روش نیار بخدا که مردا ترک نمیکنن ، من برای این مشکل پیش روانشناس هم رفتم ، گفت ۹۹ درصد مردای ایرانی این مشکل و دارن و ۶۰ درصد خانوم ها هم حتی نگاه میکنن، بهم گفت بهترین کار اینه به روش نیاری و که حداقل پرده حرمت بین تون باقی بمونه و ترس داشته باشه ازت ،،،،،،،، دوستم به روی شوهرش آورد الان که یکم بحث میکنن واضح شوهرش میگه فیلم میبینم ، یا ...... خواهش میکنم عجولانه تصمیم نگیر تو دار باش ،،،، هممون مثل همیم و تو تنها نیستی ،، خودتو به بیخیالی بزن 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین کنارش اینستا رو باز کن.بعد بگو چرا اینها میاد؟مگه تو از این کلیپها دیدی که برات اینها رو اورده؟ ...

آره باید همینکارو کنم

از نظر ج ن سی خیلی ازم راضیه

فقط میگه دیر بچه رو میخوابونی

گاهی تا بیام خوابش برده

شاید همونموقعها میبینه.

کلا روزای تعطیل هم توی گوشیه و اصلا توی کار خونه کمک نمیکنه ولی روزای کاری هم خیلییی کارش زیاده.

روزای تعطیل به بهونه ی گرم بودن هوا میخوابه روی تخت و پنجره رو باز میکنه. میگه شما سرما میخورین و در رو میبنده.

ولی کسی که بخواد ببینه بالاخره میبینه

خیلی ناراحتم

همینکه عکس و العمل نشون بدی نقطه ضعف دادی دستش

دیگه میدونه چطور اذیتت کنه

بهترین روش رفتار با اقایون ایرانی بی محلی هست اگه جوری نشون بدی که این موضوع کوچیک ترین اهمیتی برات نداره و اونقدر اعتماد به نفس داری که به این رفتارای مسخره ش بی اهمیتی و خودتو و سلامت روان تو دوستداری

کم کم این رفتار شو ترک میکنه

وای از روزی که نقطه ضعف تو پیدا کنه

در ضمن خصلت ادم‌ اینه که از هرچیزی منعش کنی بیشتر سمتش میره

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
بهترین کار اینه به روش نیاری ، اصلا اصلا اصلا به روش نیار بخدا که مردا ترک نمیکنن ، من برای این مشکل ...

یعنی بیخیال بشم؟ یواش یواش بدتر نمیشه و به راههای بد کشیده بشه؟

محل کارش هم پررر از خانومه و خیلی خانوما بیشعورن بعضیاشون

من بدبخت از وقتی فی لتر شده هیچی ندارم شوهرم برای کارش باید واتساپ داشته باشه و قند شکن خریده من ب ...

منم اهلش نیستم از این چیزا متنفرم ولی اول با حرف قانع و تهدیدش کن بگو تو میری دنبال این چیزا منم میرم اونوقت ببینن چه بلائی اول سر بنیان خانواده میاد بعدش سر بچه میاد الگوش من و تو هستیم از من و تو که اینجوریم چی میخواد پس بیفته ما باید خودمون درست باشیم بچمون درست باشه 

همینکه عکس و العمل نشون بدی نقطه ضعف دادی دستش دیگه میدونه چطور اذیتت کنه بهترین روش رفتار با اقای ...

غلط کرده

اوندفعه حرف طلاق زدم به گوه خوردن افتاد

من توی عقد هم بهش گفتم یه خط قرمز دارم اونم خیانت و کثافت کاریه

گفتم اگر معتاد هم باشی ترکت میدم و ولت نمیکنم ولی این موضوع خط قرمزمه.

راستش الان یکی دو سالیه خیلی رفتارش باهام خوش اخلاقتر از اول زندگیمونه. نمیخوام بهش بفهمونم اعتماد ندارم یا فکر میکنم کثافت کاری میبینه😔

از ناراحتی از دیشب نخوابیدم و توی گوشیشم

همینکه عکس و العمل نشون بدی نقطه ضعف دادی دستش دیگه میدونه چطور اذیتت کنه بهترین روش رفتار با اقای ...

گاهی هم به خودم میگم مهم نیست و ان شاالله دیگه نمیبینه 

ولی ناراحتم از ضعف ایمانش و میترسم بدتر بشه.

مثلا گاهی توی رابطه هم حس میکنم فانتزی چرت و پرت میگه.

یعنی بیخیال بشم؟ یواش یواش بدتر نمیشه و به راههای بد کشیده بشه؟ محل کارش هم پررر از خانومه و خیلی خ ...

نه عزیزم اگه نقطه‌ ضعف نشون بدی و منعش کنی شک نکن بدتر میشه ,,, اما به روش نیار بذار همیشه فک کنه شدیدن بهش اعتماد داری اینجوری میترسه خطا کنه که اعتماد تو خراب کنه ،،،،، اما اگه بگی فهمیدی و به روش بیاری کم کم روش باز میشه و خجالتش در برابر خطا های دیگه و خیانتم‌ میریزه ،،، میگه اینکه اونبار فهمید نتونست هیچکاری بکنه نهایت دوتا غر زد پس کاری نمیتونه بکنه ،،،،،،،،،،،،،،،،،‌ به قول روانشناسم ، تو با تجسس و گشتن گوشیش ، و اینکه بری بهش بگی من سرچ اینستاتو دیدم فقط اونو دروغگوی ماهر تری میکنی ، چون دفعه بعد یادش میمونه سرچاشو پاک کنه و کم کم توی مخفی کاری حرفه ای میشه 

گاهی هم به خودم میگم مهم نیست و ان شاالله دیگه نمیبینه  ولی ناراحتم از ضعف ایمانش و میترسم بدت ...

عذر میخوام که سوال میکنم

میشه دقیق تر بدونم تو رابطه چی میگه ؟!

البته اگه مایلی بگو صرفا واسه کمک کردن بهت و اینکه چه رفتاری داشته باشی میپرسم 

عذر میخوام که سوال میکنم میشه دقیق تر بدونم تو رابطه چی میگه ؟! البته اگه مایلی بگو صرفا واسه کمک ...

توی حالت عادی روی پوششم و خودم خیلی غیرت داره ولی اونموقع حرفایی میزنه انگار روم غیرت نداره

با خودم میگم طبیعیه و همه لابد توی رابطه برای تحریک شدن میگن این چیزا رو

روانشناست گفت کلا بیخیال باش و اهمیت نده و بزار ببینه؟

اره عزیزم من همیشه از همون اوایل ازدواج دائم پس روانشناس میرم ،البته رشته خودمم روانشناسی هست و تقریبا ترم های اخرم ،،،،، بهترین کار اینه تمرکز تو بذاری رو خودت به خودت برس به اندامت به ظاهرت به آرامش روانت ،،،، اینکار باعث میشه اونم سمتت بیاد

و کوچیک ترین اهمیتی به کارش نده ، جوری وانمود کن که اصلا تو نمیدونی اینکارو میکنه 

اره عزیزم من همیشه از همون اوایل ازدواج دائم پس روانشناس میرم ،البته رشته خودمم روانشناسی هست و تقری ...

آخه سمتم میاد و از نظر محبت و مسائل ج ن س ی مشکلی ندارم. به خودمم میرسم و اکی ام.