2777
2789
عنوان

صفحه ی اینستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 72 پست

نگید الان یه عده ناراحت میشن که به اون خانوم ها توهین کردید میگن اون خانم هم دوست داشته اونجوری باشه بدن خودشه انتخاب خودشه 😖 ولی خدایی اینقدر زیادن یروز هرچی توی اینستای شوهرم بلاکشون میکردم تمومی نداشت آخرش هم فهمید رمز گوش شو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. مگه ربطی داره به بچه؟

اره خیلی واسه منم اوایل ازدواج پیش اومد منطقی باهاش حرف زدم گفتم من و تو الگوی آینده بچمونیم اگر تو بری دنبال این چیزا منم از این طرف عکس مردای لخت ببینم بنظرت بچه من و تو چی از آب درمیاد؟بهش گفتم یه بار دیگه ببینم منم میرم عکس مردای لختی و خراب می‌بینیم دیگه تکرار نکرد همون شد 

نگید الان یه عده ناراحت میشن که به اون خانوم ها توهین کردید میگن اون خانم هم دوست داشته اونجوری باشه ...

شوهر من توی صفحه ی سرچش هست وگرنه هیچ دختری فالو نداره.

از این صفحه هایی که رقص و عکس زن خرابا هست

اره خیلی واسه منم اوایل ازدواج پیش اومد منطقی باهاش حرف زدم گفتم من و تو الگوی آینده بچمونیم اگر تو ...

خاک بر سرش واقعا. ما توی اقدامیم برای بچه ی دوم.

ای خدا کمک کن تاثیر نذاره روی بچه

شوهر من اهل نماز و روزه هم هست خیر سرش. خااااک بر سرش واقعا

خیلی سخته.درکت میکنم.من مذهبی هستم‌.همسرمم از این مسجدی ها.چند سال پیش یه بار تو دعوامون گفت چون تو بهم کم میرسی من فیلم سوپر میبینم.دنیا رو سرم خراب شد.اصلا فکرشم نمیکردم.تا مدتها این حس رو داشتم که بهم خیانت کرده.میدونم به خاط ابرو و وجهه اش اهل ارتباط با یه خانم نیست ولی از نظر من دیدن این مدل فیلم‌ها هم خیانت محسوب میشه.واقعا تا یه مدت من آشفته بودم.بهش میگفتم دلم نمیخواد چشات ناپاک باشه و اون دنیات رو خراب کنی.ببین دعواش نکردم که به خاطر من نباید این کار رو انجام بده از زشتی گناه و دنیای دو روزه خیلی براش گفتم.اشفته و ناراحت بودن خودمم خیلی تاثیر داشت.بالاخره بعد از یه مدت گذاشت کنار.الان چند ساله توبه کرده.یبارم که باز شیطون گولش زده بود خودش اومد اعتراف کرد.با مهربونی و دلسوزی متقاعد کن.

گاهی باهم تواینستامیچرخیم  نمیدونم اخلاقشو ولی من باشم میگم چون اخلاقیات شوهرمومیشناسم

ببین من نمیتونم ثابت کنم. چون توی صفحه ی سرچش پر شده میدونم میبینه. قبلا فقط کلیپهای طنز و رستوران توی صفحه اش بود.

بعد نمیخوام بفهمه گوشیشو گاهی چک میکنم

خاک بر سرش واقعا. ما توی اقدامیم برای بچه ی دوم. ای خدا کمک کن تاثیر نذاره روی بچه شوهر من اهل نما ...

همینو بهش بگو من واسه اولین و آخرین بار بهش گفتم دنبال هر چی بری مطمعن باش منم میرم حرفی هم نداری بهم بزنی بگی چرا رفتی پس آدم باش شوهرم اهل نماز و روزه نیست ولی خیلی می‌ترسه چون میدونه من این کارو میکنم واسه اینکه بهش ثابت بشه

من قطعا قطعا یکی از مهمترین ملاکای ازدواجم نداشتن فضای مجازیه مخصوصا اینستای لجن

تبریک میگم شما تا ابد مجرد میمونید❤️

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
شوهر من توی صفحه ی سرچش هست وگرنه هیچ دختری فالو نداره. از این صفحه هایی که رقص و عکس زن خرابا هست

خوب فالو نمیکنه فقط سرچ میکنه نگاه میکنه  شوهرمن فالو میکنه بهش گفتم الان آشنایی فامیلی که تو رو فالو کرده بیاد توی صفحه ات میبینه چی فالو کردی زشته از آبروت میترسی اینارو فالو نکن گرفت همه ی فالوراش رو پاک کرد گفت دیگه کسی نمیبینه از هر راهی واردشدم فایده نداشت بازهم کارخودش رو کرد

خیلی سخته.درکت میکنم.من مذهبی هستم‌.همسرمم از این مسجدی ها.چند سال پیش یه بار تو دعوامون گفت چون تو ...

دعا کن منم بتونم بگم

حالا این فیلم سوپر نیست ولی زنا با لباسای افتضاح و رقص و ایناست.

نمیدونم بگم از کجا فهمیدم میبینی.

ببین من نمیتونم ثابت کنم. چون توی صفحه ی سرچش پر شده میدونم میبینه. قبلا فقط کلیپهای طنز و رستوران ت ...

بشین کنارش اینستا رو باز کن.بعد بگو چرا اینها میاد؟مگه تو از این کلیپها دیدی که برات اینها رو اورده؟ببین خودت رو به اون راه بزن و بپرس.فقط حالت سوال.سعی نکن چیزی بهش اثبات کنی.فقط یه تلنگر بهش بزن فعلا.بییتر هم بهش برس.بزار حس نیاز به دیدن این کلیپها نداشته باشه

همینو بهش بگو من واسه اولین و آخرین بار بهش گفتم دنبال هر چی بری مطمعن باش منم میرم حرفی هم نداری به ...

من بدبخت از وقتی فی لتر شده هیچی ندارم

شوهرم برای کارش باید واتساپ داشته باشه و قند شکن خریده

من بگم از کجا میبینم؟

بعد خودش میدونه اهلش نیستم

یه مدت گیم آف ترونز میذاشت میدیدیم. مثل فیلم سوپر بود همون. بهش گفتم چشمامون و ذهنمون خراب میشه نبینیم و گفت باشه