2777
2789
عنوان

صفحه ی اینستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 72 پست
بعد بدتر نمیشن؟ چشماشون هرزتر نمیشه؟ به واقعیت نمیکشونن؟ خودشون خیانتکار و عوضی نمیشن؟

نه عزیزم ، این تماشای فیلم براشون حالت اعتیاد گونه شده ، اکثر وقت ها خودشون هم لذتی از اینکار نمیبرن ، ولی چون مثل اعتیاد شده باز انجامش میدن ،،،،،، درست مثل کشیدن مواد مخدر 

اگه میخواست خیانت کنه که فیلم نمی‌دید ، به قول خودت سرکارش هم که خانوم زیاده میرف دنبال همونا میفتاد ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، فیلم رو به واقعیت نمیکشونن ، اینکار صرفا براشون اعتیاد هست که مکرر انجامش میدن ،،، 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
من میگم راحتش بزار درسته شوهرتونه ولی جدا چرا شما باید گوشیش رو چک کنید و تا عمقش برید ببینید داره ...

موافقم بهترین کار اینه تجسس نکنید ،،،، بقول معروف آدم ندیده پشتش گرمه ❤️ 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ، این تماشای فیلم براشون حالت اعتیاد گونه شده ، اکثر وقت ها خودشون هم لذتی از اینکار نمیبرن ...

ممنون از راهنماییات عزیز دلم

خیلی برام وقت گذاشتی

خدا خودش کمکمون کنه و مردای ایرانی رو هم هدایت کنه😔

موافقم بهترین کار اینه تجسس نکنید ،،،، بقول معروف آدم ندیده پشتش گرمه ❤️ 

والاااا بخدا 

انقدر ذهنتون رو مریض نکنید و شوهرتون رو نپایید 

یه فیلم که این حرفا رو نداره اگه بهس اعتماد دارید که نمیره با کیی

من میگم راحتش بزار درسته شوهرتونه ولی جدا چرا شما باید گوشیش رو چک کنید و تا عمقش برید ببینید داره ...

دلیلش اینه که هیییچی از محل کارش برام تعریف نمیکنه و گاهی دلم میخواد بدونم چیکار میکنه و اینم حقیقتیه که نمیتونم انکارش کنم که یه مقدار اعتمادم کمه.

ولی راست میگی. تجسس که نمیکنم خیلییی اعصابم راحتتره.

هر بار بگردم بالاخره یه چیزی هست که اعصابمو خورد کنه.

خوشبحال کسی که خیالش راحته و اینجور کنجکاویها رو مهار میکنه

والاااا بخدا  انقدر ذهنتون رو مریض نکنید و شوهرتون رو نپایید  یه فیلم که این حرفا رو ندا ...

انقدررر آدم میخونه و میبینه که گاهی بی اعتماد میشه.

یکی از فامیلامون بعد از نزدیک ۴۰ سال زندگی مشترک و چهار تا بچه ی گنده رفته با منشیش😐 خیلی هم آدم خوب و سالمی بود.

گاهی میگم چک کنم مواظب زندگیم باشم

بعد وقتی آدمای وفادار رو میبینم انقدررر حالم خوب میشه و اعصابم راحت میشه

مثلا توی زندگی پس از زندگی اون مرده رو نشون داد که همش قربون صدقه ی زنش میرفت و گریه میکرد براش که مرده بود.

به این زندگیای وفادارانه فکر میکنم حالم خوب میشه

خودمم میدونم شوهرم دوستم داره

ولی زمونه خیلی خرابه و شیطون لعنتی فعااال.

دلیلش اینه که هیییچی از محل کارش برام تعریف نمیکنه و گاهی دلم میخواد بدونم چیکار میکنه و اینم حقیقتی ...

عزیز من خیلی ها از محل کارشون تعریف نمیکنند و دلیلش هم اینه که دلشون میخواد وقتی میان خونه دیگه بحث کار و بار نیاد وسط و ارامش داشته باشند تو خونه و به هر چیزی جز کار فکر کنند

انقدررر آدم میخونه و میبینه که گاهی بی اعتماد میشه. یکی از فامیلامون بعد از نزدیک ۴۰ سال زندگی مشتر ...

به این چیزا نیست خیلی ها دورو هستن و جلو بقیه خودشونو پاک و همه چی تموم نشون میدن ولی در واقع از خودشون کثیف تر نیست

و ربطی به سن و سال و مدت زمان بودنشون با هم نداره

بعد وقتی آدمای وفادار رو میبینم انقدررر حالم خوب میشه و اعصابم راحت میشه مثلا توی زندگی پس از زندگی ...

این ادمایی که میگی عاشق زنشون و نمیتونن جز عشقشون با کس دیگه ای باشن 

ادمایی که واقعا یکیو دوس دارن و همه جوره میخوانش هیچ وقت حاظر نیستن کاری کنن که عشقشون اسیب ببینه و اذیت بشه

در رابطه با فیلم و عکس هم باید بگم که اگه تا حالا ازش چیز بدی ندیدی و میدونی ادم درستیه و اهل خیانت نیست برات مهم نباشه زن های توی گوشی قرار نیست شوهرتو از راه به در کنن با بدن نمایی و رقص واین چیزا

ادما وقتی تنوع طلب و کثیف باشن حتی با یه چیز الکی و سطحی هم میتونن خیانت کنن و برن با کسی

پس لطفا الکی خودتو اذیت نکن

ممنون از راهنماییات عزیز دلم خیلی برام وقت گذاشتی خدا خودش کمکمون کنه و مردای ایرانی رو هم هدایت ک ...

قربونت بشم ❤️😍 انشالله که خدا یا اونارو ادم کنه یا مارو بیخیال