2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه تجربه دارین ببیاین

119 بازدید | 23 پست

سلام اینجا کسی روماتیسم مفصلی داشته؟موقع درد شدید مفتصل چیکار میکردین؟ مسکن زده ولی اصلا خوب نمیشه چیکار باید کرد توروخدا بگید

سلام 

بدنت رو گرم نگه دار غذای طبع سرد رو کمتر مصرف کن

عصبی هم به هیچ عنوان نشو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ولی الان با این درد شدید چیکار کنه؟تحملش خیلی سخته 

من تو اینجور وقتا مسکن میخورم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عزیزم مادرجون من اینجوریه شیره تریاک میخوره اندازه یه قرص بهتره نمیدونم مریضتون چیه کیه چن سالشه راهکار مادرجونمو فقطمیدونستم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
حتما برو دکتر  مگترا بخور خیلی خوبه

مگترا چیه دکتر رفته دوبار اصلا فایده نداره انگار هیچی بلد نیستن میخوام بدونم بهترین دارو تو این مواقع چیه به دمتر بگیم اونو بنویسه 

مسکن تزریق کرد اصلا فایده نداره😭

دارو هم مصرف میکنی؟

مگترا چیه دکتر رفته دوبار اصلا فایده نداره انگار هیچی بلد نیستن میخوام بدونم بهترین دارو تو این مواق ...

پودر منیزیمه 

خیلی عالیه من تاثیرشو دیدم 

بدون نسخه میدن 

عزیزم مادرجون من اینجوریه شیره تریاک میخوره اندازه یه قرص بهتره نمیدونم مریضتون چیه کیه چن سالشه راه ...

عزیزم شیره تریاک اصل از کجا میشه پیدا کرد؟🤣

شنیدم بمالی به جایی که درد میکنه هم خوبه