2777
2789
ببین الان سوال من اینه چجوری درخواست کنم، من اصلا سیاست پول گرفتن و ندارم با شوهرسابقمم با اینکه وضع ...

مستقیم بهش بگو ، بگو داری میای فلان چیز و فلان چیز رو بخر نداریم 

بگو آرایشگاه میخوام برم اینقدر میتونی بزنی به حسابم؟

از اول جوری برخورد کن که وسط رابطه یهو پول خواستی نگه عوض شدی

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خب فیلم عقدت باشه مشکلی نداره میخوان چیکار کنن مگه ؟؟  نهایت هم به خواستگار جدیدت میگی فردای ع ...

ممنون از دلداریت گلم همش فکر میکنم که دیگه نتونم ازدواج کنم سنمم داره میره بالا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون از دلداریت گلم همش فکر میکنم که دیگه نتونم ازدواج کنم سنمم داره میره بالا

چند سالته؟؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
۲۹

عزیزم من خودم ۳۱ سالگی ازدواج کردم 

دوستام هم هنوز مجرد هستن و خواستگاراشون رو هنوز رد نیکنن 

الان دنبال پیشرفت خودت باش 

توی اجتماع باش 

کار کن 

زبان یادبگیر 

خرفه یاد بگیر توی این یکی دوسال بتررررکوووون 

توی اجتماع هم که باشی ادمای بیشتری میبیننت و..

باورت میشه همش تو خونه ام اصلا بیرون نمیرم

تنبلی نکن 

اول کم کم از باشگاه شروع کن اونجا دخترا رو میبینی انرژی میگیری به خودت برسی 

بلند شو ببینم بسه دیگه داداگاهتم که تموم شد بهانه نیست دیگه 

بلند شو برو دنبال کار و بار 

تنبلی نکن  اول کم کم از باشگاه شروع کن اونجا دخترا رو میبینی انرژی میگیری به خودت برسی  ...

خواهر محضر پول طلاقو از من گرفت گفتم حاج اقا فقط تمومش کن بره .طلاق از عقد گرونتره انگار

بتظرت آیندم روشنه ؟

اره عزیزم چرا نباشه 

دختر خاله همسر من ۳۰ سالگی جدا شد البته اونم توی عقد و قبل از عید هم عقدش بود ... 

البته اونم عمل اسلیو کرد توی تاپیکاتون دیدم ، اون فکر کنم ۱۴۰ کیلیو میشد 🙁 الان از من زیباتر شده

خواهر محضر پول طلاقو از من گرفت گفتم حاج اقا فقط تمومش کن بره .طلاق از عقد گرونتره انگار

چقدر شد؟؟  حالا این پولا چیزی نیست عزیزم دادی  و رها شدی دیگه مهم نباشه

[QUOTE=283743323]اره عزیزم چرا نباشه  دختر خاله همسر من ۳۰ سالگی جدا شد البته اونم توی عقد و قبل از عید هم عقدش ...[/QUOTEاره عزیزم من پشیمون شدم ازاین عمل .گفتم خودم کم خوری میکنم دیگه

ببین خیلی آدم درستیه اما من از نظر خرج کردن نمی دونم چجوریه،این در حالی هست که حالا که تصمیم گرفتم ب ...

بگو زمان رو من تعیین میکنم مهریه رو شما تعیین کن

ببین چقدر میذاره

اینجوری مشخص میشه پولکی نیستی

نه بابا یه نفس راحت کشیدم خداروشکر .۲ تومن

فدای سرت باز خوب گرفته خیلی جاها خیلی بیشتر از نرخش هم میگیرن