2777
2789
خدا حلال کرده یااخوندا کلاه شرعی ساختن واسه کیف و حالشون  سنی ها اصلا صیغه رو قبول ندارن

نمیخوام کش بدم فقط توصیه میکنم قرآن رو با معنی بخون موفق باشی❤️

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
همین صیغه چ زندگی های رو خراب نکرده  معمولا هم مردای متاهل میرن سراغش

خب اونا اشتباه میکنن دین خدا غلط میشه؟

اسلام به ذات خود ندارد عیبی

هر عیب که هست از مسلمانی ماست

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوبی شنا من طلاقم تموم شدا راحت شدم

سلام عزیزم 

شما همونی هستید که پروندتون توی دیوان بود؟؟؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اصلا روم نمیشه بهش بگم دفترچه بگیره چون خودم گفتم نمیخوام احدالناسی بفهمه

اگر لفظی باشه که کلا میزنه زیرش

بگو بخاطر اینکه بهمون گیر ندن و ... دفترچه بگیریم بهتره.

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
همین صیغه چ زندگی های رو خراب نکرده  معمولا هم مردای متاهل میرن سراغش

عزیزم ربطی به عمل صیغه نداره با چاقو هم میشه استفاده درست کرد هم قتل 

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
اونوقت مطمئنه ؟بهش اعتمادداری؟

ببین خیلی آدم درستیه اما من از نظر خرج کردن نمی دونم چجوریه،این در حالی هست که حالا که تصمیم گرفتم بالاخره بعد چند سال با کسی باشم آدمهای پولدارزیادی پیشنهاد دادند بهم اما برام اخلاق مهمه،نمیخوام فکر کنه پولکی هستم اما از اونطرف بعدشم اگر آدم جالبی نبود افسوس بخورم ارزش خودمو ندونستم

اره عزیزم

عزیزم... چقدر خوشحالم کردی......🌸🌸🌸🌸

یادته چقدر نگران بودی میگفتم تایید میشه نگران نباش🌸🌸🌸🌸🌸 انشالله زندگی جدیدت پر از شادی باشه گلم

ببین خیلی آدم درستیه اما من از نظر خرج کردن نمی دونم چجوریه،این در حالی هست که حالا که تصمیم گرفتم ب ...

دختر خوب طرف اخلاقش خوب باشه ولی هزینه زندگیت رو نده خوبه؟؟ سعی کن با کسی باشی که هزینه های زندگیت رو هم متحمل بشه

اگر لفظی باشه که کلا میزنه زیرش بگو بخاطر اینکه بهمون گیر ندن و ... دفترچه بگیریم بهتره.

خب اگر بگه گیر چی میخوان بدن چی بگم،اگر گفت خواستن گیر بدن میگیم بین همه صیغه خوندیم چی

عزیزم... چقدر خوشحالم کردی......🌸🌸🌸🌸 یادته چقدر نگران بودی میگفتم تایید میشه نگران نباش🌸🌸🌸🌸 ...

اره واقعا ممنونم ازت  دیگه راحت شدم .شناسنامم عوض کردم .فقط نگران فیلمای عقدم هستم که دستشونه

دختر خوب طرف اخلاقش خوب باشه ولی هزینه زندگیت رو نده خوبه؟؟ سعی کن با کسی باشی که هزینه های زندگیت ر ...

ببین الان سوال من اینه چجوری درخواست کنم، من اصلا سیاست پول گرفتن و ندارم با شوهرسابقمم با اینکه وضعش خوب بود همین بودم،اصلا این تاپیک و برا همین زدم که ببینم سیاست زنانه چی میگه

خب اگر بگه گیر چی میخوان بدن چی بگم،اگر گفت خواستن گیر بدن میگیم بین همه صیغه خوندیم چی

عزیزم اونموقع باز داستان خودش رو داره 

باید باهم هماهنگ باشید که صیغه بین خودتون خوندید بعدشم اگر گیر دادن اینو بگید چون ثبت نکرده براش حبس و جزا نقدی داره 

اره واقعا ممنونم ازت  دیگه راحت شدم .شناسنامم عوض کردم .فقط نگران فیلمای عقدم هستم که دستشونه

خب فیلم عقدت باشه مشکلی نداره میخوان چیکار کنن مگه ؟؟ 

نهایت هم به خواستگار جدیدت میگی فردای عقدمون اختلافامون بالاگرفت و تصمیم به جدایی گرفتیم 

باکره هم که بودی 

نگران هیچ چیز نباش عزیزم هیچ چیز