2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی از من به تو نصیحت حس بد این داستان باهات میمونه بنظرم حالا ک با کسی نموندی نمون حسش بده مخصو ...

نه ازدواجی نیست،ولی منم خسته شدم ،شوهر مناسبمو پیدا نکردم از اینطرف داره سنم می‌ره بالا افسرده شدم

حالا اگر مهریه رو کم گفت چی بگم که فکر نکنه پولیم

اگه ازش خوشت اومد و دیدی خوب خرج میکنه مهریه رو خودت کم بخواه 

ولی اجازه بده برات خرج کنه خوبم خرج کنه

یا اگه خواستی تمدید کنی سریع بعد بگو ماه رو شما تعیین کن مهریه رو من!

بعد چیزی ک‌تو ذهنته بذار

من دیدم یه سکه یا نیم یا ربع سکه مهر میکنن 

ولی خب من ساده بودم

یه کتاب گفتم که اخرش هم نداد بهم😂گفت گمش کردم

نه ازدواجی نیست،ولی منم خسته شدم ،شوهر مناسبمو پیدا نکردم از اینطرف داره سنم می‌ره بالا افسرده شدم

تجربه ی من اینه افسرده تر میشی!

هی فک میکنی چون با اینی دیگه شرایط ازدواج برات پیش نمیاد

عمرت تلف میشه و بی فایده س

من اصلا و ابدا قصد ازدواج نداشتم اما ب مرور حس بد‌گرفتم 

دلم میخاست ازدواج کنیم

اما شرایطمون بهم نمیخورد

واقعا اشتباه بزرگی بود ک کردم

با اینکه ادم بد یا سواستفاده گری نبود

اما عمر و احساسم تلف شد

مستقیم بهش بگو ، بگو داری میای فلان چیز و فلان چیز رو بخر نداریم  بگو آرایشگاه میخوام برم اینق ...

اولیش رو میتونم بگم آرایشگاه رو نمیتونم چون میگم با خودش میگه این مکه خودش پول نداره،چون یه درآمد کمی دارم

اولیش رو میتونم بگم آرایشگاه رو نمیتونم چون میگم با خودش میگه این مکه خودش پول نداره،چون یه درآمد کم ...

ببین فکر نکن اگه پول نگیری میگه وااای این منو بخاطر خودم میخواد چقدر دختر خوبیه نه اصلا اینجور نیست بزار توی حساب کتاب زندگیش جا برای توم باز کنه 

بعد از یه مدت اگه خوب نبود باهاش نمون دیگه تموم کن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بتظرت آیندم روشنه ؟

منم سن تو بودم جدا شدم ،از نظر رشد کاری و مالی مخصوصا بترکون،پسر خوب هم دیدی این وسطا موقعیت های خوب رو نپرون،من اشتباه کردم میخواستم فاصله بیفته بین جدایی و ازدواج مجددم.تازه جالبه بعد طلاقم خواستگارام بیشتر و بهتر شدن