2777
2789

الان میان میخورنت اماده باش

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر توی دفترچه صیغه نامت هر مهریه ای رو درج کنی بعدا میتونی از طریق قانونی اقدام کنی و بگیری

بگو میخوام مهریم رو زیاد بزنم خانوادم چیزی گفتن بهشون نشون بدم روشونو کم کنم ... اینجوری شاید قبول کنه مهریه کم نزنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
الان میان میخورنت اماده باش

😅والا من از شوهر خودمم روم نمیشد پول بگیرم،در کل می خوام بدونم اینایی که با یکی هستن براشون هم خرج می‌کنه چجوریه،من پنج ساله جدا شدم تازه تصمیم گرفتم با یه پسری باشم

صیغه معمولا با تن فروشی فرق نمیکنه  من ۵هزارتومنم دیدم میزنن

عزیزم چیزی رو که خدا حلال کرده حرامش نکن فرق حلال و حرام یه جمله ست همونطور که فرق کافر و مسلمان یه جمله ست 

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
😅والا من از شوهر خودمم روم نمیشد پول بگیرم،در کل می خوام بدونم اینایی که با یکی هستن براشون هم خرج ...

اونوقت مطمئنه ؟بهش اعتمادداری؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
😅والا من از شوهر خودمم روم نمیشد پول بگیرم،در کل می خوام بدونم اینایی که با یکی هستن براشون هم خرج ...

عزیزم خداروشکر که دنبالش حلال باشه زندگیت

انشاالله آشنا بشین خوب باشین با همین ازدواج دائم کنی

مهریه صیغه دست خودته

شما باید راضی باشی

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
اگر توی دفترچه صیغه نامت هر مهریه ای رو درج کنی بعدا میتونی از طریق قانونی اقدام کنی و بگیری بگو می ...

اصلا روم نمیشه بهش بگم دفترچه بگیره چون خودم گفتم نمیخوام احدالناسی بفهمه

عزیزم چیزی رو که خدا حلال کرده حرامش نکن فرق حلال و حرام یه جمله ست همونطور که فرق کافر و مسلمان یه ...

همین صیغه چ زندگی های رو خراب نکرده 

معمولا هم مردای متاهل میرن سراغش 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
خدا حلال کرده یااخوندا کلاه شرعی ساختن واسه کیف و حالشون  سنی ها اصلا صیغه رو قبول ندارن

سنی ها غدیر رو هم که متواتر هست بینشون قبول ندارن

دلیل نمیشه هرچی اونا قبول ندارن جزو دین خدا نباشه

والا ما هرچی آخوند دیدیم از همه زن دوست تر و اهل زندگی تر بوده

انقد قشنگ با زنا شون  فتار میکنن کیف میکنی

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡