2777
2789
عنوان

چطور یه ادم میتونه اینطوری باشه

98 بازدید | 3 پست

اعتماد به نفس بالا 

با اینکه اعتماد به نفسش بالاس ولی همش دنبال ترحم دیگرانه 

از اونجایی میگم اعتماد به نفسش بالاس که از هرکی خوشش بیاد بهش حس خوب میده یهو جور میشه 

و از هرکی هم بدش بیاد راحت به خودش اجازه میده که برینه بهش،مستقیم نه ها ولی میفهمونهه 

حوصله اشو ندارم دیگه 

کاش گورشو گم کنهه بره 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بکشش 

حتمن😑😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به یک ماه نشد این ادم رفت

یعنی همه فهمیدن چیه و کیه 

ناراحت شدم ولی خوب