2777
2789

کجا برم از این خونه 

از این روانی خونه 

پوسیدم از بس نشستم اتاق سر کتاب و ی روز خوندم ی روز نخوندم ..استخدام شدن بخوره تو سرم 

از زندگی موندم 

با این اعصاب خراب چطوری ادامه زندگی رو حوصلم میکشه خداااا

خستم بقران😭😭😭😭

از خانواده قهر میمونم اتاق

تنهایی رفتم غذا بخورم اتفاقی اومدن خونه 

میخاستم برگردم داداشم گفت پولی ک بهت داده بودم رو برگردون بخودم ...من کلی با اون پول ذوق داشتم 

الهی بمیرم دیگه هیچوقت واس پول کسی ن خوشحال شم ن ناراحت ...من ک عرضه ندارم خودم قبول شم پول داشته باشم چرا عذابم میدی خدا 

خستم از غر زدن میخای خودمو بکشم ی راهی برام جور کنی؟

توروخدا واسم دعا کنین دیگه نباشم 

عزیزم یکاری بهت یاد میدم انجام بده ایمان داشته باشی به خدای مهربون حاجتتو میگری 

سرچ‌کن خواص تلاوت سوره ذاریات ببین چیا نوشته نظر کاربرایی که معجزه دیدن هم نوشته بخون با قلب سرشار از لطف خدا شروع کن هرروز بخون 

منم قابل باشم جای دور از جونت خواستن مرگت از خدا میخام خدا به حق این ماه مبارک درهای رحمتشو یک به یک برات باز کنه 🤲😍🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دووم بیار منم از خونمون خسته ام  کاش بهتر بشه

مشکل اینجاست امیدی ندارم دیگه 

تا کی ی روز خودمو کنترل میکنم صبوری کنم فرداش دوباره حالم بد میشه؟

هرچیو فک کنی اخرش ب پول ختم میشه 

کار داشتم میرفتم سرکار بخدا راضیم ۵ سالم شده کار کنم برم دکتر فقط بدونم حالم خوب میشه 

فداتشم ممنون سوره ذاریات؟

از حضرت امام صادق(ع) مروی است: هر کس سوره‌ی ذاریات را در روز یـا در شب بخـواند خـداوند وضع معیشت او را بهبود می‌بخشد و روزی وی را فراخ می‌گرداند و نوری در قبر او بیافریند که تا روز قیامت قبر وی منوّر باشد.[١]

و نیز در خواص آن آمده است: هر روز مداومت کردن بر خواندن چهار سوره‌ی «ذاریات، طَلاق، مُزَّمِّل و اِنشراح» که اگر یک روز فوت شود قضا نماید باعث وسعت روزی و فراخی معیشت و مال و منال می‌شود، از جایی که انتظار ندارد و این عمل مجرّب و آزموده است.[٢]

همچنین اگر این سوره‌ی مبارکه را بر زنی که زایمان او دشوار است ببندند وضع حمل به‌ سهولت انجام می‌گیرد.[٣]

و دیگر از خواص آن اگر در نزد بیمار آن را بخوانند باعث تسکین و آرامش وی می‌گردد.[٤]

و نیز اگر کسی نسبت به‌ نماز بی‌رغبت و کامل و کاهل باشد این آیات شریفه‌ی (٥٦-٥٨) سوره‌ی مبارکه را بنویسند و به‌ همراه او بگذارند تا با یاری حق‌تعالی به ‌نماز خواندن راغب گردد:

«وَ مَا خَلَقْتُ الجِنَّ وَ الإنسَ إلّا لِيَعْبُدُونِ(٥٦)مَا اُرِيدُ مِنْهُمْ مِّن رِّزْقٍ وَ مَا اُرِيدُ أنْ يُطْعِمُونِ(٥٧)إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ».[٥]

الان نذر کردم صلوات میفرستم هر روز

صلواتم عالیه گلم 

ولی این سوررو هم بخون البته چندتا سوره دیگم هست اونارم بخونی عالیه 

ولی بازم سرچ‌کن نظر بقیرو بخون ببین چه قشنگ براشون معجزه شده 

گلم خدا مهربونه به بندش ظلم روا نمیکنه گاهی سختیا بخاطر خطاهای خودمونه گاهیم امتحانه 

صبوری کن عزیزم ناامید نشو از رحمت خدا دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره درخونشو محکم بکوبی بلاخره باز میکنه به روت🌺