2777
2789

[QUOTE=283738728]این شخص جدیدی که میگید وارد زندگیم میشه کیه چیزی میتونید ازش بگید[/QUOTE

ببخشی باید بیاد اوی زندگیت تا انرژیش رو بگیرم شچمثلا شمل داری پیام میدی انرژیت رو میگیرم و میگم از اون چیزینمیذونم هنوز به شما وصل نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=283738728]این شخص جدیدی که میگید وارد زندگیم میشه کیه چیزی میتونید ازش بگید[/QUOTE ببخشی ...

بازم ارتون ممنونم 

میتونید راجع به کسی که دوسش دارم بگید ایشون چطور ادمین

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
این بین هی پیام های کوتاه میده ولی اون موقع دیگه اظهار دلتنگی شدید میکنه که شما هم دلرحم میشی باز اد ...

یعنی به نطرت تا اخر ماه پیامی زنگی چیزی ازش دارم یا تایم بیشتری باید بگدره

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
این بین هی پیام های کوتاه میده ولی اون موقع دیگه اظهار دلتنگی شدید میکنه که شما هم دلرحم میشی باز اد ...

خاک تو سر من کنن با این دلرحمیم و احساساتی بودنم گند بزنن منو هرچوبی خوردم از همینجا بوده😑😑😑

یشون ظاهر موجهی داره به نظر اروم و بی دردسر باشه کمی معتقد نظر شما رو عمین ظاهر ارومش جلب کرده 

افرین دقیقا ولی فک کنم گول طاهرشو خوردم اجی چون یسری جاها خیلی برعکس طاهرشه😭

یشون ظاهر موجهی داره به نظر اروم و بی دردسر باشه کمی معتقد نظر شما رو عمین ظاهر ارومش جلب کرده 

بخ نطرتون تا اخر ماه پیامی زنگی چیزی ازش دارم 

میتونید بگید اولین زنگ یا پیامی که میده کی میتونه باشه

شرمنده اگه دارم با سوالت زیارم ادییتون میکنم ولی خیلی خستون در موردم درست درمیاد درست میگید راجع به من😑😑😭

بخ نطرتون تا اخر ماه پیامی زنگی چیزی ازش دارم  میتونید بگید اولین زنگ یا پیامی که میده کی میتو ...

اگر امکانش هست این سوالمم جواب بدید متشکرم واقعا ازتوت

و سوال اخر به نطرتون عیر من کسی توی زندگیش هست حتی مثلا به عنوان دوست کسی هست توی زندگیش

نه نداری  اردیبهشت

اویل یا اواخر یه دلگرمی بهم بدین😑😭😭