bita_۸۶ مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1017 عنوان حس ششمی تورو خدا بیا | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 106 پست الان بهم دروغ گفت یا واقعن خابش میاد؟ کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤ 1402/01/17 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروستونم عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 119 اجی جدی ترین شخص زندگیمه عاشقشم واسه خاطرش عرورمو گداشتم کنار دوس داشتنمو گفتم بهش البنه قبلش ایشون ... عزیزم سخته میدونم ولی به صلاحت نیست اصرار نکن
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 خودتون ادم معتقدی هستید مهربون زودرنج و زود باور راحت اعتماد میکنی نماز قضا زیاد داری میشه از خصوصیات کسی که دوسش دارمم بگید نگفتید چطور طول میکشه برگرده این شخصی که میگید جدید وارد زندگیم میشه میتونید چیزی ازش بگید خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9695 ازشون لذت میبرد و خودش رو فاتح میدید که چنین ذختری رو به چنگ اورده خدایی بگید حس میکنید یکی دیگه جای منو گرفته تو قلبش؟ میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 عزیزم سخته میدونم ولی به صلاحت نیست اصرار نکن عزیزم چرا به صلاحم نیس میشه خواهش کنم شما بگید چرا مگه طرفم چطور ادمیه توروخدا صادقانه جواب بدید منم جای خواهر کوچیکتون لطفااا خواهش میکنم ازتون خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
شاهتوتتت عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8478 نه ولی هی دورت میچرخه و چراغ میده اخرش خودت وسوسه میشی پا پیش میزاری و بهش میگی اونم میگه حسی نداره& ... چرا باید دورم بچرخه و چراغ بده آخرشم بگه نه؟
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 میشه از خصوصیات کسی که دوسش دارمم بگید نگفتید چطور طول میکشه برگرده این شخصی که میگ ... میشه لطفا به این سوالم جواب بدید لطفااا خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 عزیزم چرا به صلاحم نیس میشه خواهش کنم شما بگید چرا مگه طرفم چطور ادمیه توروخدا صادقانه جواب بدید منم ... عزیزم این سوالمم جواب بده لطفاااا خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
عروستونم عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 119 چرا باید دورم بچرخه و چراغ بده آخرشم بگه نه؟ چون مریضن بعضی ها کرم دارن میخوای غرورت له نشه و تا مدتهای طولانی ازرده نشی بهش پیشنهاد نده صبر کن اگه خودش اومد جواب بده که نمیاد میره و تموم میشه
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 عزیزم توروخدا جواب سوالامو بده میخوام برم بخوابم خیلی خیلی خستم ممنونم ازتون❤ خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
عروستونم عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 119 عزیزم این سوالمم جواب بده لطفاااا سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن به حرف خانوادت گوش کن ولی خیلی تحقیق کنید و به نشانه ها توجه کن
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن به ح ... میشه بگید کی برمیگرده و خب ی از خودش میده خیلی دهنم درگیر اینه لطفا بگید خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن به ح ... عزیزم ناسارگارایشو میبینم بازم مرص خودمه و عاشقشم حاصرم هرکاری واسه بودنش کنم ولی اگه ببینم اینطوری باشع و اون نخواد منم دبگه تلاشی نمیکنم خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
stttaaarrr عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 805 سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن به ح ... میشه درباره آینده من هم بگید؟
dokhmalll عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4565 این شخص جدیدی که میگید وارد زندگیم میشه کیه چیزی میتونید ازش بگید خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
عروستونم عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 119 میشه بگید کی برمیگرده و خب ی از خودش میده خیلی دهنم درگیر اینه لطفا بگید اوایل پاییز پیام میده