2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بدجوری درگیرش هستید کار دست خودتون میدید اخر 

خیلی قبول دارم چرا میگید کار دست خودم میدم اتفاقی واسم میوفته

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
میشه بهم بگی کی مبینمش؟؟؟ دیدارمون چطوری پیش میره؟؟اون از دیدنم خوشحال میشه؟ تورخدا همشو جواب ب ...

گلم بهترین  حس ششم بنظرت کی بوده تا الان

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
شما بدجوری درگیرش هستید کار دست خودتون میدید اخر 

میتونید بگید توی اردیبهشت اویلش خبری میشه یا اواخرش 

اجی ولی به خدا نزدیک یه هفتس حتی یه پیام یا زنگم نزدم که فک نکنه چون ابراز علاقه کردم حالا اویزونشم جلوی اون خودمو کنترل میکنم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
و سوال اخر به نطرتون عیر من کسی توی زندگیش هست حتی مثلا به عنوان دوست کسی هست توی زندگیش

میشه لطفا این سوالمم جواب بدید سپاس

میرسی به زودی 

خدا از دهنتون بشنوه

میشه لطفاً یکم از مشخصاتشو بگین تا دام قرص بشه عزیزم❤️🙏

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

تا اتفاق رو چی بدونی همین که بخاطر اون خواستگارت رو رد کنی و اینده ات رو خراب کنی میشه بزرگترین اتفا ...

چقدر درست واقعا کپ کردم یکیو به خاطرش رد کردم ولی واقعا شرایطشم خوب نبود ولی ادم درستی بود روزی که خداستگار کردن ارزو میکردم اتفاقی بیوفته که کسی ازم نرنجه وبا کسی که دوسش دارم بمونم چیکار کنم اجی دلم پیشش گیره 

کراش داره  

نمیتونم بگم کراش نامزد داشت ولش کرده دختره نمیخوادش یعنی میگی کراششم بهش حس دارع اخه اون خودش بعد ۴ سال ولش کرده این کراشش همینیه که من میگم یا کس دیگه ای هستش ولی میدونم با ادمای دیگم حرف میزنه متاسفانه😭