2777
2789
خودتون ادم معتقدی هستید مهربون زودرنج و زود باور راحت اعتماد میکنی نماز قضا زیاد داری 

میشه از خصوصیات کسی که دوسش دارمم بگید 

نگفتید چطور طول میکشه برگرده 

این شخصی که میگید جدید وارد زندگیم میشه میتونید چیزی ازش بگید

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون لذت میبرد و خودش رو فاتح میدید که چنین ذختری رو به چنگ اورده

خدایی بگید حس میکنید یکی دیگه جای منو گرفته تو قلبش؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیزم سخته میدونم ولی به صلاحت نیست اصرار نکن 

عزیزم چرا به صلاحم نیس میشه خواهش کنم شما بگید چرا مگه طرفم چطور ادمیه توروخدا صادقانه جواب بدید منم جای خواهر کوچیکتون لطفااا خواهش میکنم ازتون

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
میشه از خصوصیات کسی که دوسش دارمم بگید  نگفتید چطور طول میکشه برگرده  این شخصی که میگ ...

میشه لطفا به این سوالم جواب بدید لطفااا 

عزیزم چرا به صلاحم نیس میشه خواهش کنم شما بگید چرا مگه طرفم چطور ادمیه توروخدا صادقانه جواب بدید منم ...

عزیزم این سوالمم جواب بده لطفاااا

چرا باید دورم بچرخه و چراغ بده آخرشم بگه نه؟

چون مریضن بعضی ها کرم دارن میخوای غرورت له نشه و تا مدتهای طولانی ازرده نشی بهش پیشنهاد نده صبر کن اگه خودش اومد جواب بده که نمیاد میره و تموم میشه 

عزیزم توروخدا جواب سوالامو بده میخوام برم بخوابم خیلی خیلی خستم 

ممنونم ازتون❤

سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری  ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن  به ح ...

میشه بگید کی برمیگرده و خب ی از خودش میده خیلی دهنم درگیر اینه لطفا بگید

سزنوشتتون با هم نیست ناسازگاری زیاد داره دلخوری  ذوتا ادم خوب صرفا یه زوج خوب نمیشن  به ح ...

عزیزم ناسارگارایشو میبینم بازم مرص خودمه و عاشقشم حاصرم هرکاری واسه بودنش کنم ولی اگه ببینم اینطوری باشع و اون نخواد منم دبگه تلاشی نمیکنم

این شخص جدیدی که میگید وارد زندگیم میشه کیه چیزی میتونید ازش بگید