2777
2789
نمیده  برمیگرده ولی دیر و از روی بی حوصلگی

وقتی پیامی زنگی نزنه چطوری برمیگرده بنطرت چقدر زمان میگدره که برمیگرده

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پیامی زنگی نزنه چطوری برمیگرده بنطرت چقدر زمان میگدره که برمیگرده

جپاب پیامهای اخرت رو که دادی و توی ذهنت هست که بدی رو نمیده 

یکم بگذره خودش میاد سراغت اروم باش و خودت. کنترل کن که پیام ندی

جپاب پیامهای اخرت رو که دادی و توی ذهنت هست که بدی رو نمیده  یکم بگذره خودش میاد سراغت اروم با ...

وای فدات شم دقیقا اصلا جواب هیچکدوم از پیامامو اصلا نداده حتی سینم نزده و بلاکمم نکرده اصلا ولی کاملا حرفت درسته خیلی حرف هست تو دهنم که بزنم باورت میشه عین روانیا با خورم زمزمشون میکنم 

میتونی تایمی بگی که برمیگرده مثلا چقدر زمان بگدره برمیگرده واقعا دوسن داره

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
جپاب پیامهای اخرت رو که دادی و توی ذهنت هست که بدی رو نمیده  یکم بگذره خودش میاد سراغت اروم با ...

تو معرکه ای هیچکس اینو نگفته بور که کلی حرف هست تو دهنم که بهش بزنم❤❤

ببخشید که ناراحت شدی خواستم هوشیارانه عمل کنی 

مرسی 

چقدر نامرده 

نگاهای منو نفهمید یا خودشو زد به اون راه 

خوش رفتاریمووو....

همشو یادش رفت !!

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
وای فدات شم دقیقا اصلا جواب هیچکدوم از پیامامو اصلا نداده حتی سینم نزده و بلاکمم نکرده اصلا ولی کامل ...

دوست داشت که اینکار را نمیکرد 

بر گرده هم تو محلش نذار توی این فاصله که اون بخواد بر گرده یکی دیگه سر راهت میاد اون میره گوشه ذهنت 

عزیزم میشه لطفا یکم از خصوصیات کسی که مدنطرمه و خودم بگید

چون حستون عجیب درسته درمورد چیزلیی که گفتید میخوام بدونم راجع خودم و ایشون چی حس میکنید 

سپاسگززارم از وقتی که میدارید❤❤❤❤

دوست داشت که اینکار را نمیکرد  بر گرده هم تو محلش نذار توی این فاصله که اون بخواد بر گرده یکی ...

اجی جدی ترین شخص زندگیمه عاشقشم واسه خاطرش عرورمو گداشتم کنار دوس داشتنمو گفتم بهش البنه قبلش ایشون از دوست داشتنش گفته بودن اجی حالا برمیگرده به نطرت یا نه چقدر طول میکشه برگرده باور کن مهمخ که اتقد ادیتت میکنم 

این شخص جدیدی که میگید کیه اخه امشب یه جورایی بحث خواستگار بود نمیدونم حالا میشه یکم ازش بگید چطور ادمیه این شخصی که میگید

عزیزم میشه لطفا یکم از خصوصیات کسی که مدنطرمه و خودم بگید چون حستون عجیب درسته درمورد چیزلیی که گفت ...

خودتون ادم معتقدی هستید مهربون زودرنج و زود باور راحت اعتماد میکنی نماز قضا زیاد داری 

خودتون ادم معتقدی هستید مهربون زودرنج و زود باور راحت اعتماد میکنی نماز قضا زیاد داری 

دقیقا افرین چقدر درست و کامل همینم من واقعا نماز قصا رو خیلی درست گفتی