2777
2789
عنوان

چند وقته سینگلین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست

از بدو تولد لا شریک له😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الکی نگین بابل :( منم ۲۵ ام

بخدا

بعد همش خواهرم میگه فکر شوهر نکن لبین فلانی ۲۸ سالشه سینگله کار کن مستقل شو

بعد اصلا سگم ب من نگاه نمی کنه که بخوام فکر عشق و ازدواج کنم

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دی ۱۳۹۹

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
بخدا بعد همش خواهرم میگه فکر شوهر نکن لبین فلانی ۲۸ سالشه سینگله کار کن مستقل شو بعد اصلا سگم ب من ...

منم همه فکرم الان رو‌کارمه 

امشب یهو یادش افتادم 

اخه مگه ما ادما واسه چی کار میکنیم؟ 

که تهش برسیم به چیزایی که میخوایم 

مثلا تشکیل خانواده یکی از اوناس 

اگه قرار باشه این کار کردنا بی نتیجه باشه که فتیده نداره

منم همه فکرم الان رو‌کارمه  امشب یهو یادش افتادم  اخه مگه ما ادما واسه چی کار میکنیم؟&nb ...

بدبختی من اینه ک ظاهرمم خوب نیست

هر موقع ب این فک می کنم ی روز عشق رو تجربه کنم اول میگم کی خوشش میاد از من اگه پیدام بشه مسخرم کنه چی خانوادش ب ظاهر و خانوادم تیکه بندازن چی اگ بچه ام ب خودم بره چی اگ بچم ازم خجالت بکشه چی💔💔💔💔💔

واقعا نیاز به مرگ عمیقی دارم😅

بدبختی من اینه ک ظاهرمم خوب نیست هر موقع ب این فک می کنم ی روز عشق رو تجربه کنم اول میگم کی خوشش می ...

برو بابا :/ 

این چه حرفیه دختر 

اولا هیشکیو خدا زشت نیافریده 

بعدشم من انقد دیدم دخترایی با قیافه معمولی با پسرای انچنانی زندگی میکردن 

فقط نباید توقعت پایین باشه

برو بابا :/  این چه حرفیه دختر  اولا هیشکیو خدا زشت نیافریده  بعدشم من انقد دیدم د ...

خیلی استرس اینو دارم ک بچم شبیه خودم بشه یا کنار دوستاش خجالت بکشه ازم