2777
2789
عنوان

بی حس شدن اعضای بدن

19009 بازدید | 8 پست
سلام پریشب خواب بودم از خواب پریدم پای چپم بشدت بیحس شده بود کمی راه رفتم خوب شدم ولی کم کم سرم سنگین شد و احساس کرختی و بیحالی داشتم و دست و پای راستم کمی بیحس شد و واقعا احساس بدی داشتم بینهایت ترسیده بودم حدود نیم ساعت اینجوری بودم و بعدش بهتر شدم دیروز رفتم دکتر ام ار ای نوشته برام یکهفته دیگه وقت ام ار ایم هست تا اونموقع از دلشوره میمیرم,میترسم ام اس گرفته باشم,خواهشا اگه تجربه ای دارین بگین
عزیزم با یکی دو علایم نمیشه گفت خدای نکرده ام اس گرفته باشی. تو سایتا پزشکی هم بری گفتن که اکثر علایم بیماری رو باید داشت. منم حدود دوسال پیش تجربه توروداشتم و دست و پام و صورتم بی حس می شد رفتم دکتر که اون دکتر نامرد هم مستقیم بهم گفت احتمالا ام اس باشه حدود یه هفته تا جواب ام ار آی اومد کارم گریه بود ولی بعد که اومد خداروشکر سالم بودم و فقط از اعصاب بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله من ام اس داشت. فقط با بی حسی دست و پا که نمیشه گفت ام اس گرفتی. یکی از علایم مهم ام اس اختلالات بینایی و دو بینی هست.تازه دختر خاله من ام اس داشت و بعد از چند سال خوب خوب شد با اینکه دکترا جوابش کرده بودن. الان شاغل هم هست. بدترین چیز استرس هست. اصلا واسه خودت استرس ایجاد نکن.توکل به خدا کن. همه چی دست خداست. بعضی دکترا خیلی بی وجدانن. بدون اینکه مطمئن بشن یه چیزی میگن بدون اینکه فکر کنن شاید مریضشون آدم حساسی باشه. من خودم یه خاطره تلخ دارم از این دکترا الان برام درس عبرت شده که دکتر برم ولی همه چی رو بدم دست خدا.
شما گفتی بی خسی تو پای چپت داشتی و کرختی سمت راستت؟اصلا تو ام اس چنین چیزی وجوود نداره ها باید همش یه سمت باشه اصلا نگران نباش بی حسی پات در اثر فشار بوده تو خواب بقیش هم از ترس و استرست بوده
شما گفتی بی خسی تو پای چپت داشتی و کرختی سمت راستت؟اصلا تو ام اس چنین چیزی وجوود نداره ها باید همش ی ...

من وقتی عصبی میشه و استرس دارم یه طرف بدنم سمت چپ بی حس میشه و زبونم سوزن سوزن از چیه

عزیزم با یکی دو علایم نمیشه گفت خدای نکرده ام اس گرفته باشی. تو سایتا پزشکی هم بری گفتن که اکثر علای ...

عزیزم علایمت چی بود منم بی حسی دست وپا دارم دوماهه رفتم دکتر گفت دوهفته ولی نوبت ام ار ای دوهفته دیگس تا اونموقع دق میکنم  دکترم گفت رفلکس بدنت پایینه نمیدونم یعنی چی خیلی نگرانم 

دختر خاله من ام اس داشت. فقط با بی حسی دست و پا که نمیشه گفت ام اس گرفتی. یکی از علایم مهم ام اس اخت ...

سلام عزیزم لطف میکنی بگی دختر خالت الان بهتره پیش کدوم دکتر معالجه شده توروخدا کمکم کن