2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

69 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۱۲هفته ام شکمم اصلا بزرگ نشده چاقم نیستم شکمم نداشتماز قبل خیلی میترسم الان تو اینستا دیدم یه نفر یکی دوهفته از من عقبتره یکم شکمش معلوم بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ ربطی داره مگه قراره همه مث هم شکن دربیارن فامیل ما ۶ ماه ب بعد گنده شد اون یکی ۳ ۴ ماه ب بعد

اخه خود ادمم متوجه نمیشع ؟من حس میکنم یذره اومده جلو ولی بعد بیشتر نگاه میکنم انگار دارم خودمو گول میزنم

من وارد ۷ ماه شدم تازه یکم شکمم معلوم شده نگران نباش

خودتم متوجه شکمت نمیشدی یعنی؟من خودمو میبینم اولش حس میکنم یذره اومده جلو بیشتر میبینم فک میکنم تفکرات خودمه و الکی تلقین میکنم 

خودتم متوجه شکمت نمیشدی یعنی؟من خودمو میبینم اولش حس میکنم یذره اومده جلو بیشتر میبینم فک میکنم تفکر ...

خودم حس میکردم ولی بقیه میگفتن چرا شکم نداری حتی شوهرم به شوخی دست می‌کشید به شکم خودش می‌گفت فکر کنم من به جای تو باردار شدم نترس عزیزم مهم فقط وزن جنین هست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن