2777
2789

دوستام دارن میان پیشم گفتن پیتزا میخان بیرون گرون میشه میخام خودم درست کنم با نون اماده ایا درجشو روی چندبزارم چقدتایم بدم ک بپزه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقدری میذارم که پنیر آب بشه بعدشم المنت بالا رو روشن میکنم که طلایی بشه پنیر

حدود بیست دقیقه

البته همه مواد از قبل پخته هستن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من تو فر رو ۱۷۰ میذارم 

تا پنیرشم آب شد و یکم برشته شد درش میارم ، تایم نگرفتم مدام چکش میکردم

چون نونش آماده اس ، موادشم آماده باید بریزی ، فقط پنیرش میمونه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

180درچه

11دقیقه

یه ظرف کوچیک آهنی هم آب پایین توستر داخلش که نون توستر خشک نشه1 دقیقه هم درجه بالا روشن شه که پنیر طلایی بشه

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

من نون اماده میگیرم روش اب اسپری میکنم بعد سس قرمز و یه لایه پنیر بعدش مواد پیتزار و روش پنیر دوباره روش اسپری اب  ماکروفرم رو در دمای ۱۸۰ اول پایینشو میزارم زمان سه دیقه تا خشک نشه بعد المنت بالا اونم سه دیقه که فقط پنیره سرخ بشه من مواد پیتزارو اماده میکنم میریزم مثلا قارچ و سرخ میگنم یا مرغ و میپزم و ریش ریش میکنم یا فلفل دلمه رو تفت میدم کلا همه چیشو میپزم چون نون اماده فوری خشک میشه