2777
2789
عنوان

بااین توستر چجوری پیتزا بپزم کمک پلیز مهمون دارم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 12486 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام موادتو تفت بده قارچ فلفل دلمه و کالباس رو بهش اویشن و فلفل سیاه بزن

بعد نون رو کچاپ بزن حالا موادو پهن کن روش پنیرو بریز برای خوشگلیش ی قارچو ورقه کن بعد از ریختن پنیرروی مواد قارچ بچین رو پیتزات بزار فر نمیدونم با چ دمایی اخه دستگاه ها فرق دارن من هی نگاش میکنم مال من بوشه اون تستر میزارم رو50 ک نسوزه عجله داشته باشم زیاد میکنم هی چک میکنم.... المنت هم بالا هم پایین و طبقه وسط

البته بار اوله من بودم درست نمیکردم ولی خب من تو توستر درست کردم .همین دیشبم اتفاقا درست کردم خمیر از نونوایی گرفتم .یه ۸ دیقه اینجوری خمیر رو پختم .بعدش مواد گذاشتم .طبقه وسط توستر دمای ۱۶۰ .۱۰ دیقه شعله پایین بعدشم ۷.۸ دیقه شعله بالا ک پنیر طلایی بشه .

ولی خب نمیدونم شاید توستر شما قدرتش مثلا کمتر یا بیشتر باشه تایمش فرق کنه

روی نونت رو یه لایه سس قرمز بزن ویه لایه پنیرپیتزا وبقیه مواد هم تفت بده روش بریز ولی فشارنده بعدقارچ وگوجه وفلفل دلمه خرد کن روش بریز وروی پیتزا مقدار زیادی پنیرپیتزا بریز ودرتوستر با دمای ۱۶۰ بزار بپزه زود زود هم چک کن من اینطوری توتوستر میپزم کیک هم ۱۸۰ درجه میزارم میپزه فقط ۲۰دقیقه اول نبایددرشو باز کنی تاپفش نخوابه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

سلام من همین دیشب درست کردم اتفاقا برای مهمون درست کردم که روزه بودن ۶ نفر بودیم سه تا بزرگ اندازه سینی فر درست کردم اضافم اومد اول یه پیاز نگینی کردم و سرخ کردم بعدش کالباس هم نگینی کردم ریختم رو پیاز دوسه دقیقه تفت خورد فلفل دلمه ریختم دودقیقه بعدشم قارچ و ذرت و فلفل سیاه نمک و آویشن گذاشتم موادش سرد بشه خمیر از نونوایی کردم چونه کردم و تو سینی پهنش کردم جوری که کله سینی رو بگیره بعدشم سس مالیدم کله نونو کمی پنیر پیتزا بعدم موادمو پهن کردم روش و پنیر زدم و یکم آب اسپری کردم خییبییلی خوشمزه و خوشکل شد امتحان کنید