2777
2789

اشنامون قند داره ، بعد با این دستگاهای خونگی گفت بیا قندتو بگیرم، گرفت ، بعدش گفت عع یادم رفته بود سوزنشو عوض کنم،،،، الان چه خطری برا من هست ،،، ینی ممکنه من بیماری رو بگیرم😩😫😫

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هپاتیت و ایدز اینجوری سرایت میکنه نه قند خون

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
سوزنی که روش بود مال خودش بود😫 شما رو به خدا قسم جوابمو بدین

دیابت که واگیردار نیست اما ویروس ممکنه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

خودش انسانی هست که بهش بخوره بیماری های خطرناکی مثل ایدز و هپاتیت داشته باشه؟😐👩🏻‍🦯

معتاد تزریقی، فردی با روابط جنسی متعدد و خارج از چهارچوب، ...؟😐👩🏻‍🦯

کلا با این روش که بهش میگن نیدل استیک شدن، حتی اگر طرف مبتلا هم باشه، احتمال گرفتن هپاتیت بی ۳ درصد، هپاتیت سی ۰.۳ درصد و ایدز ۰.۰۳ درصد هست

یعنی درصد خیلی خیلی خیلی پایین🤝🏻😁😐🤌🏻

اگر انسان پاک دامنیه که جای نگرانی نیست😂😉❤🌱

خودش انسانی هست که بهش بخوره بیماری های خطرناکی مثل ایدز و هپاتیت داشته باشه؟😐👩🏻‍🦯 معتاد تزر ...

بچه ده سالست

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

آخه نگرانه قند خون بگیره ،اونم با همچین چیزی

نه قند رو میدونم اینجوری منتقل نمیشه 

بیماری های دیگه منظورمه...

آخه نگرانه قند خون بگیره ،اونم با همچین چیزی‌. اگه میگفت ایدز ،قابل قبول بود

کجا گفته قند خون؟😐🤦🏻‍♀️

قاعدتا همه میدونن قند اینطوری منتقل نمیشه، تصور شما به نظرم عجیب تر بود🤦🏻‍♀️👩🏻‍🦯😐🤌🏻