2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تو سه سالگی کلا حرف نمیزدن لطفا تجربه ای دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 112 پست
اره پسر عموی‌من ... حتی مامان بابا هم‌ نمیتونست بگه ، بچه بیچاره دندونش درد میکرد تا چند روز اشک‌میر ...

چهار ماه پیش ۶ ۷ جلسه بردمش همش اونجا گریه میکرد و دوست نداشت میخام دوباره شروع کنم ببرم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند جلسه بردم بس که گریه کرد و همکاری نکرد نبردن دیگه

ببین‌تو یه مادر قوی ای ولی درک‌میکنم دور از جون ادم‌خودش درد بی درمون‌بگیره ولی بچه ش خار‌ نره پاش ... بچه ت اول و اخر‌که حرف‌میزنه اما با همون‌گفتار درمان مشورت‌ کن ببین‌چیکار باید بکنی باید یه تمرینی چیزی بده برا توخونه تمرینارو تو خونه بیار انجام بده به گفتار درمانگر بگو اصلا نود درصد تو خونه ای باشه ... ضمن‌ اینکه مهدکودک هم بی تاثیر‌نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
والا دکتر ک نرفت .فقط خودش باهاشون خیلی حرف میزد و تمرین میکرد

من خیلی باهاش حرف میزنم ولی خیلی اهمیت نمیده بهم همش دنبال فضولی و به و ریختنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من چند جلسه بردم بس که گریه کرد و همکاری نکرد نبردن دیگه

نه عزیزم به هر نحوی شده ببرش ،،بچه خواهر منم دوس نداشت بره ، الانم که ۳ ساله گذشته ، اسم کلاس میاد بدش میاد درصورتی که اصلا بداخلاق نبودن ، ولی خب خواهرم با خوراکی و ...... گولش میزد. 

خدایا شکرت.
بچه من سه سال و دوماهشه همیش میگه مامان بابا گوم گوم سین سین همش بی معنیه 

نترس نمیخواد کاری کنی باید بیشتر باهاش حرف بزنی شعر بخونی و قصه بگی یا باید یه حرفیو بهش بگی که تلاش کنه جوابتو بده 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
ببین‌تو یه مادر قوی ای ولی درک‌میکنم دور از جون ادم‌خودش درد بی درمون‌بگیره ولی بچه ش خار‌ نره پاش . ...

مرسی که درک میکنی ميترسم زبونم لال اوتیسم باشه دیروز چند تا مهد رفتم و زنگ زدم کسی قبول نکرد خیلی ناراحت شدم بچه طفلی من خب گناهش چیه خب

من خیلی باهاش حرف میزنم ولی خیلی اهمیت نمیده بهم همش دنبال فضولی و به و ریختنه 

ن فقط شما بلکه همه سعی کنن باهاش حرف بزنن مخصوصا موقع ای ک دارین باهاش بازی میکنین

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
نترس نمیخواد کاری کنی باید بیشتر باهاش حرف بزنی شعر بخونی و قصه بگی یا باید یه حرفیو بهش بگی که تلاش ...

صدا حیوونا رو میخام یادش بدم خانم گفتاردرمان گفت از اینجا شروع کن بعضی اوقات میره حیوونا رو میاره ولی صداشون اصلا درنمیاره 

چهار ماه پیش ۶ ۷ جلسه بردمش همش اونجا گریه میکرد و دوست نداشت میخام دوباره شروع کنم ببرم

شروع کن ... ۶ .۷ ماه‌پیش کوچیک بوده الان‌بزرگتر شده بازم.میگم با‌گفتار درمانگر و روانشناس حرف بزن‌تا بفهمی‌باید  چیکار‌کنی که گریه‌نکنه مشورت کن ببین‌مثلا فیلم‌ و کارتون براش بذاری خوبه یا نه اگر‌خوبه یککک سره براش بزار 

جالبی پسر عموم این‌بود بعد که به حرف افتاد لهجه شهرمونو نداشت اصلااااااا مث ماها حرف نمیزد 

مرسی که درک میکنی ميترسم زبونم لال اوتیسم باشه دیروز چند تا مهد رفتم و زنگ زدم کسی قبول نکرد خیلی نا ...

اگر‌اوتیسم بود همون دکتر که نوار مغز براش نوشته سررریع میفهمه خدای نکرده تهش یه بیش فعالی ریز باشه 

نه عزیزم به هر نحوی شده ببرش ،،بچه خواهر منم دوس نداشت بره ، الانم که ۳ ساله گذشته ، اسم کلاس میاد ب ...

کلی خوراکی میگرفتم براش ولی الان ۶ماه گذشته شاید بهتر شده باشه 

اگر‌اوتیسم بود همون دکتر که نوار مغز براش نوشته سررریع میفهمه خدای نکرده تهش یه بیش فعالی ریز باشه&n ...

دکترم همینو گفت گفتاردرمانم گفت اوتیسم نیست ولی آخه ی کلمه هم نمیگه هزار جور فکر به سرم میزنه

صدا حیوونا رو میخام یادش بدم خانم گفتاردرمان گفت از اینجا شروع کن بعضی اوقات میره حیوونا رو میاره ول ...

من با اسباب بازی ها و ماشین هایی که بازی میکرد جای اونا باهاش حرف میزدم یا نمایش عروسکی هم خوبه باید از یه راهی توجهشو جلب کنی .. توام نا امید نشو زمان میبره و حتما هم جواب میگیری پر انرژی باش وقتی باهاش بازی میکنی مثل بچه ها باهاش حرف بزن صدای حیوونا رو براش مدام تکرار کن که تو ذهنش حک بشه 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
شروع کن ... ۶ .۷ ماه‌پیش کوچیک بوده الان‌بزرگتر شده بازم.میگم با‌گفتار درمانگر و روانشناس حرف بزن‌تا ...

گفت تی وی و کارتون تعطیله