2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تو سه سالگی کلا حرف نمیزدن لطفا تجربه ای دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 112 پست

خوراکی با طبع گرم هم بهش بده مخصوصا تخم کبوتر 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
من با اسباب بازی ها و ماشین هایی که بازی میکرد جای اونا باهاش حرف میزدم یا نمایش عروسکی هم خوبه باید ...

حتما انجام میدم تازه دو سه ماهه حسابی تمرین میکنم اسباب بازی یل چیز خاصی غیر فلش کارت نیست که کمک کننده باشه؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکی با طبع گرم هم بهش بده مخصوصا تخم کبوتر 

هفته ای چند بار بهش میدم امروزم باز بهش دادم دائم تخم بلدرچين تخم کبوتر به نظرم اینا برا من جواب نبود وگرنه پسر من الان باید مثل بلبل حرف بزنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دکترم همینو گفت گفتاردرمانم گفت اوتیسم نیست ولی آخه ی کلمه هم نمیگه هزار جور فکر به سرم میزنه

مگه‌نمیگی مامان بابا رو می تونه ؟ همین‌کم‌نشونه نیست چون‌پسر عموی‌من اینم‌نمیتونست بگه هیجی هیچی نمیتونست بگه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
حتما انجام میدم تازه دو سه ماهه حسابی تمرین میکنم اسباب بازی یل چیز خاصی غیر فلش کارت نیست که کمک کن ...

نه منم فقط فلش کارت بود گاهی تمرین میکردم کلا تا چهار سالش بشه راه میفته نگران نباش 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
نه منم فقط فلش کارت بود گاهی تمرین میکردم کلا تا چهار سالش بشه راه میفته نگران نباش 

دعا کن مشکل نداشته باشه روز و شبم شده استرس نمیدونم چرا کلید کردم رو این موضوع

مگه‌نمیگی مامان بابا رو می تونه ؟ همین‌کم‌نشونه نیست چون‌پسر عموی‌من اینم‌نمیتونست بگه هیجی هیچی نمی ...

خب به من و باباش که نیمگه همینطور الکی میگه مامان بابا نه هم میگه ولی معنی دار نمیگه

خب به من و باباش که نیمگه همینطور الکی میگه مامان بابا نه هم میگه ولی معنی دار نمیگه

اولین چیزایی که بچه یاد میگیره مامان بابا و نه هست 

یکم که پیشرفت کنه هر چی ازش بپرسی‌میگه نه  مثلا ازش بپرسی مامانو دوست داری میگه نه بابا رو دوست داری نه 

ببین اصلا نگرااااااااان نباش ببرش کار درمانی  

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
اولین چیزایی که بچه یاد میگیره مامان بابا و نه هست  یکم که پیشرفت کنه هر چی ازش بپرسی‌میگه نه ...

مرسی عزیزم یعنی گفتاردرمان یا کاردرمانی؟

خانمی منو که میشناسی 

پسرهامون هم سن هستن 

این عید واقعا همش نگران بودم واکنش دیگران چیه 

ولی واقعا هیچکس واکنش عجیبی نداشت 

انگار طبیعی بود که بچه این سن هنوز حرف نزنه 

یکی از فامیلا هم گفت دخترش اینطوری بوده چهار سالگی برده گفتار درمانی دیگه درست شده 

دختره الان هفت سالش بود مثل بلبل حرف میزد 

کلی با پسرم بازی میکرد . 

خانمی نوار مغز کی قرار ببری ؟

بنظر من که نیازی نیست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببر 

بمن هم خبر بده 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمی منو که میشناسی  پسرهامون هم سن هستن  این عید واقعا همش نگران بودم واکنش دیگران چیه ...

اره عزیزم یادمه شما رو چون شرایطامون مثل همه ... والا نمیزارن ببرمش ن مامانم میزاره ن بابام ن شوهرم حالا بار باید التماس بابام کنم باز بهتره میبرتم خودمم تنها ميترسم برم چون میخان بچه رو خواب کنن استرس میگیرم باید یکی همراهم باشه هنوز نبردمش اما چند جا برا مهد کودک زنگ زدم که ثبت نامش کنم فعلا کسی قبول نکرده ولی فلش کارت و اسباب بازی های جدید براش گرفتم تو خونه تمرینات گفتاردرمانی رو هر روز باهاش کار میکنم منم براش نگرانم دست خودم نیست ميترسم زبونم لال اوتیسم نباشه با اینکه چند جا بردم تست گرفتن گفتن نیست اما باز چون حرف نمیزنه دلشوره دارم براش 

اره عزیزم یادمه شما رو چون شرایطامون مثل همه ... والا نمیزارن ببرمش ن مامانم میزاره ن بابام ن شوهرم ...

خانمی گوشی چی استفاده داره یا نه 

پسر من خیلی گوشی میگیره دستش 

همش موزیک های زنگ خور گوشی رو میذاره 

یا فیلم هایی که توی مسافرت ها ازش گرفتیم میبینه ‌‌

توی کامنت ها خوندم یه خانمه نوشته بود دکتر گفته بود تی وی و گوشی و حتی اسباب بازی موزیکال و کتاب داستان تعطیل 

دنیای واقعی فقط باید ببینم.

خانمه می‌گفت سه ماه رعایت کردم پسرم سه سال و شش ماهگی حرف زد 

ولی خب من واقعا خودمم اینطوری خسته میشم آدم خودش کار داره آشپزی داره پس بچه با چی سرگرم بشه

.

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمی گوشی چی استفاده داره یا نه  پسر من خیلی گوشی میگیره دستش  همش موزیک های زنگ خور گو ...

توضیحات ولا موسوی و ویس هارو اگه گوش بدی دقیقا میگه گوشی و تی وی و این مسائل تعطیله من الان دو سه ماهه گوشی که تعطیله تی وی هم خیلی کم میزارم اما پسر من خیلی وابسته گوشی بود با گوشی میخابید با گوشی بیدار میشد دائم دستش بود اما الان اینقدر ازش گرفتم اصلا محلش هم نمیزاره و خیلی بهتر شده اما خب بی نهایت تو کارام شیطونی میکنه دیگه ی آشپزی کنم پیر میشم به جایی رسیدم زنگ زدم ی خانومی اومده خونمو تمیز کرده اصلا نمیزاره به کارام برسم اما دکتر گفت کاملا طبیعیه باید اینطور باشه!